Realitystjerne slet med kronisk tretthet: Så gjorde hun en sjokkerende oppdagelse i magen

24/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Realitystjernen slet med tretthet og søvnløshet i seks uker. Nå har hun oppdaget årsaken.

Amy Hart, kjent for sin deltakelse i Love Island, har avslørt at hun har en parasitt i magen.

Den 29 år gamle kvinnen, som ble kjent da hun deltok i det populære realityprogrammet i 2019, har avslørt det sjokkerende funnet på det sosiale mediet Instagram.

Her forteller hun at hun nettopp hadde funnet ut hva som hadde gjort henne sliten i opptil seks uker. Det skriver News.com.au.

"Så det viser seg at jeg har en parasitt i... Jeg tror det er i blæren," sa den tidligere Love Island-deltakeren til sine følgere.

"Hun har sagt at hun vil sende meg hele oversikten. Jeg har nøyaktige nivåer av giftig metall og jeg er allergisk mot soya. Ikke mer soyasaus. Hvordan skal jeg noen gang spise sushi igjen?"

"Og parasitten lever av meieriprodukter, svinekjøtt og selvfølgelig gelatin. Så det kan jeg ikke ha på seks uker."

I en oppfølgingsvideo forklarte hun at hun hadde bakterier i blæren, men at parasitten faktisk sitter i magen. Symptomene hennes inkluderte søvnløshet, kronisk tretthet, sure oppstøt og oppblåsthet.

Hun la også til at hun synes det er vanskelig å spise på restauranter nå, men at hun har til hensikt å gjøre alt som skal til for å bli kvitt parasitten i magen.

Ettersom hun ikke har lov til å innta meieriprodukter, svinekjøtt eller gelatin i tiden som kommer, har hun også bedt følgerne sine komme med forslag til mat hun kan spise.

Ifølge News.com.au er det mange parasitter man kan bli smittet med, men det er ikke alltid man viser symptomer på at man har blitt smittet med en parasitt.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.