Restaurant deler bilde på Twitter: "Hvorfor gjør du dette mot oss?"

05/11/2020 10:31

Emma

Viralt
Restauranten var ikke fornøyd da de så hva kunden hadde etterlatt på tallerkenen.

Vil du ha ananas på pizza? Det er et spørsmål som deler mange. Men nå ser det ut til at en annen ting kan legges til. For hvordan skal en pizza egentlig spises?

Pizzariat Honest Crust Sourdough Pizza i Altrincham, Manchester, har lagt ut et bilde på Twitter som viser en tallerken en kunde har satt igjen etter å ha spist på stedet. Til bildet skrev pizzariaet for moroskyld:

"2020, hvorfor gjør du dette mot oss?"

På bildet kan du se at hele pizzaen har blitt spist på nær kantene. De er lagt pent tilbake på tallerkenen. Ifølge The Mirror erdet rimelig å konkludere med at folk ikke er fornøyd med synet. Dette er klart når du ser på de mange kommentarene folk har skrevet til innlegget på Twitter. 

 

"Det er en straffbar handling"

Svært mange mennesker kan ikke forstå hvorfor folk velger å ikke spise kanten og er nesten sjokkert av synet.

Blant annet skrev en person: "Folk som gjør dette bør ikke ha pizza."

En annen skrev: "Denne kunden er et monster," mens en tredje som var enig, svarer: "Bare galt på alle slags nivåer. Hva slags freak gjør dette?"

En kunde skrev at pizzaresturanten skulle selge dipping for å unngå så mye matavfall, men det viser seg at restauranten allerede gjør det.

"Det er en straffbar handling," bemerket en, men en annen påpekte at han kan være på en diett og derfor ikke klarte å spise så mye brød.

Er du typer som forlater kantene?