Sannheten bak Playboy modellene som ble kriminelle

13/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: TheSun
Foto: TheSun
De er de glamorøse kvinnene som har blottet alt på forsidene til magasinet Playboy.

Kelsey Turner
Denne uken ble Kelsey Turner, 29, som har dukket opp i magasinet Playboy og Maxim, dømt til 10 til 25 års fengsel.

Modellen ble anklaget for å ha myrdet Thomas Burchard, en 71 år gammel psykiater som antas å være hennes 'sugar daddy', i 2019.

Ifølge påtalemyndighetene har Turner, som var 25 år, og hennes daværende kjæreste Jon Kennison brutalt slått californiske Burchard i hjel etter at han sluttet å betale husleien på hjemmet deres.

Hans blodige kropp ble funnet i bagasjerommet på bilen hennes, som hadde stått forlatt i Las Vegas-ørkenen.

Victoria Vetri
I 2010 skjøt Victoria Vetri, nå 78, som ble årets Playboy Playmate i 1968, ektemannen Bruce Rathgeb i ryggen.

Paret var høyt på narkotika og hadde drukket da det oppsto en flammende bråk. Bruce vitnet i retten og sa at han forlot leiligheten deres i West Hollywood etter at hun anklaget ham for utroskap.

Mens han ventet på at heisdørene skulle åpne seg, nærmet Vetri seg og avfyrte pistolen - gitt til henne år tidligere av filmregissør Roman Polanski etter drapet på hans kone, Vetris venn Sharon Tate, i hendene på Charles Manson i 1969.

I 2011 ble Victoria dømt til ni års fengsel for forbrytelsen.

Ektemannen sa til Daily Mail: "Selv etter å ha blitt skutt elsket jeg henne fortsatt.

Marissa Chistopher
Engangsforsidejenta Marissa Christopher fra Playboy ble dømt til 24 måneders fengsel for sin rolle i fengselsforsøket til Radovan Krejcir, en tsjekkisk gangster, fra et sørafrikansk fengsel.

Den planen på 12 millioner pund involverte en væpnet gjeng som infiltrerte fengselsområdet og et privatfly for å ta Krejcir – som delte celle med den tidligere profesjonelle sprinteren Oscar Pistorious – til et nytt liv i Argentina.

Ordningen brøt imidlertid sammen da fengselsvaktuniformer, våpen og en plan for fengselet ble funnet i gangsterens celle etter en undersøkelse.

Tanya Beyer
I 1992 ble Tanya Beyer valgt ut som Playboy-lekekamerat for februar måned og stilte i en serie avslørende antrekk for magasinet.

Nesten 10 år senere overga hun seg til politiet i mars 2010 etter å ha vært på flukt i seks måneder og ble holdt på en 100 000 dollar binding. Ifølge påtalemyndigheten jobbet hun som en del av en narkotikasmuglingsoperasjon og hadde blitt avhengig av smertestillende.

Hun ble stoppet da hun begynte å handle med lege for Oxycodone, som hun fortsatte med å selge ulovlig. Påtalemyndigheten reduserte bindingen hennes til 15 000 dollar på en siktelse for handel med oksykodon, og 3 000 dollar på en annen siktelse for å holde tilbake informasjon fra en utøver - forbrytelser som til sammen gir straffer på opptil 30 års fengsel.

Louise Glover
Den engelske modellen Louise Glover fikk en plass i magasinet da hun møtte Playboy-grunnlegger Hugh Hefner på en fest.

Mens hun var på en natt ute i Brighton med mannen sin, angrep hun imidlertid en kvinne som hun trodde flørtet med mannen hennes.

Ifølge rettsdokumenter kastet Louise først en drink på kvinnen, og fulgte henne deretter inn på badet hvor hun slo hodet i en vegg.

Louise, opprinnelig fra Sutton, St Helens prøvde også å dytte offerets hode ned på toalettet og ble senere funnet skyldig i overgrep som forårsaket faktisk kroppsskade.

Selv om overfallet etterlot kvinnen dekket av blod med blåmerker og riper på armer og ben, gikk Louise fri med en 30 ukers betinget fengselsstraff. Det skriver TheSun.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.