Shakira smeller mot eks Gerard Piqué og kjæresten hans i brennende ny sang

12/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Shakira droppet en ny sang med den argentinske DJ Bizarrap, og sangeren nøler tilsynelatende ikke med å holde tilbake på splittelsen fra Gerard Piqué.

«Beklager baby, jeg skulle ha kastet deg ut for en stund siden».

I sin siste singel, «BZRP Music Session #53», et samarbeid med den argentinske DJ Bizarrap, skygger sangeren tilsynelatende sin eks Gerard Piqué, som hun skilte seg fra i juni 2022.

"Du forlot meg svigerfamilien som mine naboer / medier ved døren min og i gjeld," leste tekstene hennes oversatt til norsk.

"Du trodde du såret meg, men du gjorde meg sterkere / Kvinner gråter ikke lenger, de tjener penger."

I det positive sporet ser det ut til at Shakira også tar sikte på Gerards 23 år gamle kjæreste, Clara Chia Marti.

«Jeg ønsker deg lykke til med min antatte erstatning / jeg vet ikke engang hva som skjedde med deg», synger hun. "Du er så merkelig at jeg ikke engang kan skille deg / jeg er verdt to av 22 [år gammel] / Du byttet en Ferrari for en Twingo / Du byttet en Rolex for en Casio."

Andre steder legger utøveren til: "Hun har navnet til en god person/ Det er tydeligvis ikke som det høres ut som / Hun har navnet til en god person / Hun er tydelig den samme som deg / For gutter som deg / Jeg er for god for deg, og det er derfor du er sammen med noen akkurat som deg."

Etter bruddet deres i fjor, åpnet Shakira – som deler sønnene Milan (9) og Sasha (7) med den tidligere fotballspilleren – opp om kjølvannet av bruddet deres.

"Det er vanskelig å snakke om det, spesielt fordi jeg fortsatt går gjennom det," sa hun til Elle i september.

"Og fordi jeg er i offentligheten og fordi separasjonen vår ikke er som en vanlig separasjon. Og derfor har det vært tøft ikke bare for meg, men også for barna mine. Utrolig vanskelig." Imidlertid har hun funnet trøst i håndverket sitt.

"Jeg tror alle har sine egne prosesser eller sine egne mekanismer for å behandle sorg eller stress eller angst," delte hun.

"Vi går alle gjennom ting i livet. Men i mitt tilfelle tror jeg at det å skrive musikk er som å gå til shrink, bare billigere. Det hjelper meg bare å bearbeide følelsene mine og forstå dem. Og det hjelper meg å helbrede."

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.