Sinnsykt: Lager teppekunst med støvsugeren sin

25/02/2022 12:43

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Det er imponerende kunst han klarer å lage med støvsugeren.

Normalt er bilder malt på papir, men det er også andre alternativer.

Det er det en mann ved navn Tom Quirk har oppdaget.

Tom bruker slangen fra støvsugeren sin til å tegne ting som Mona Lisa, Donald Trump og en racerbil på teppene sine.

Tom er en daglig tilpasning i Forest of Dean, England og snakker nå om gleden han har hatt gjennom årene med støvsugeren sin.

Til Metro sa han:

– Det startet for noen år siden da jeg dro til Dunelm og kjøpte et nytt teppe. Dagen etter jobbet kona mi hele dagen. Jeg gjorde husarbeidet og la merke til hvordan linjene dukket opp veldig bra da jeg støvsugde med Shark-støvsugeren vår, og legger til:

«Jeg begynte bare å lage striper, så eskalerte det litt derfra, den påfølgende helgen lagde jeg kurver, etterfulgt av forskjellige mønstre og deretter en tilfeldig en på Silverstone F1-banen som det var den britiske Grand Prix-helgen.»

Derfra begynte Tom å eksperimentere med å lage ansikter som Jack Nicholson, Mona Lisa, Slash, Pennywise, The Joker og Toms personlige favoritt Donald Trump.

«Du må først støvsuge teppet i bare en retning, så det gir deg et lysbilde. Deretter fjerner jeg slangen og legger til det tynne tilbehøret til enden og trekker de lange fibrene i motsatt retning for å få skyggene i ansiktene. Det tar meg vanligvis omtrent 15 til 20 minutter, noe som ikke er ille med tanke på at det tok Leonardo Da Vinci fire år å lage Mona Lisa.»