Slik har ett par underbukser skapt mye debatt på sosiale medier

20/05/2023 11:50

Emma Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ett par underbukser er i sentrum for en opphetet debatt på sosiale medier.

Noen mener at flyplasser er de eneste stedene i verden hvor samfunnets normer og sosiale regler ikke gjelder.

Her kan du bruke pyjamas offentlig, du kan drikke en øl tidlig om morgenen og du kan sove på gulvet; Alt uten å få dømmende blikk fra andre.

Jeg vil påstå at festivaler også gir det samme frirommet for dømmende blikk, men la det bli med det... Faktum er at gale ting skjer på flyplasser, men folk ignorerer det fordi de er slitne og har jetlag.

Dette er imidlertid ikke tilfelle om bord på flyet.

Her er det et hav av regler og lover som gjelder, og fordi du sitter så tett på fremmede så lenge, er det også noen helt spesielle sosiale regler du må følge.

For eksempel vil du sannsynligvis ikke bli populær ved å slå en stor fjert på et fly, akkurat som det er mislikt å bruke setet foran deg som en fotskammel for dine skitne føtter.

Du vil heller ikke bli populær hvis du tørker underbuksene om bord i et fly. Dette har nylig blitt gjort klinkende klart i en video som har blitt mye delt på sosiale medier, og som du kan se under (artikkelen fortsetter under videoen):

I videoen tørker en ikke navngitt kvinne noen underbukser mens hun lufter i et fly, og det har skapt stort sinne blant mange på blant andre Facebook.

"[...] Jeg ville ende opp fastspent til setet mitt etter å ha sett dette fordi jeg ville ha startet en kamp på grunn av rumpepartiklene som kan fly fra disse underbuksene", skrev en person i en kommentar til videoen.

En annen skrev også: «Det er ekkelt! Jeg ville klaget [...]», men en tredje er på kvinnen på videoens side.

Personen skrev: "[Jeg] forstår helt jentas situasjon. Jeg var en gang på en eventyrhelg og glemte å pakke underbuksa. [Jeg] endte opp med å vaske det samme paret hver kveld og tørke dem i en mikrobølgeovn."

En fjerde person er litt mer objektiv og skriver: "Ikke at jeg godkjenner dette, men har noen vurdert om hun kan ha et lite barn med henne som har hatt en ulykke? [...] De [underbuksene] er nok ikke den voksne kvinnens."

Synes du det er greit å tørke underbukser på et fly?