Søsteren dusjer med mannen sin i mitt hus: Det gjør meg ukomfortabel

06/06/2024 01:28

Emma

Viralt
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Søsteren blir ukomfortabel av at paret dusjer sammen.

Når et familiemedlem er i nød, gjør de fleste av oss vårt beste for å hjelpe dem enten det er å tilby en skulder å gråte på eller et sted å bo.

En kvinne har tatt med seg søsteren og mannes hennes etter at de på tragisk vis mistet hjemmet sitt, men hennes inderlige gest har gitt tilbakeslag ettersom søsteren og svogeren hennes har en bisarr vane som får henne til å føle seg ukomfortabel.

Etter å ha konfrontert søsteren sin om det, er paret nå i en krangel ettersom søsteren ikke ser problemet.

Kvinnen, som forblir anonym, tok til Reddit for å dele historien sin og forklarte: "Søsteren min og mannes hennes flyttet inn hos oss for to dager siden etter at de mistet leiligheten sin på grunn av medisinsk gjeld for barnet deres (nevøen min). Mannen min og jeg er mer enn glade for at de blir værende i noen uker til de får løst dette."

"Men i går klokken 19 var jeg på kjøkkenet da mannen min skyndte seg inn og sa at han så både søsteren min og mannen hennes gå ut av badet. De hadde mest sannsynlig tatt en dusj sammen. Mannen min sa at det irriterte han, og jeg var enig i at det dem gjorde var upassende."

Begge var fast på å ta opp problemet, og paret bestemte seg for å stille spørsmål ved den intime vanen, men det gikk ikke bra.

"Han ba meg snakke med søsteren min om saken, og det gjorde jeg. Hun ble defensiv og spurte hvordan dette påvirker meg eller mannen min på noen måte. Jeg fortalte henne at det fikk mannen min til å føle seg ukomfortabel og ville heller at de bare tok sin dusj separat".

Søsteren forklarte deretter sin side av historien: "Hun begynte å tulle om å være overveldet av sønnens helseproblemer og ikke ha alenetid sammen som et ektepar, og fant denne aktiviteten som en bindingstid å tilbringe sammen".

Etter å ha spurt andre Reddit-brukere om hun og mannen hennes hadde overreagert på søsterens handlinger, var mange mennesker raske til å kritisere kvinnen for å ikke være veldig hensynsfull.

En skrev: "Dette paret har nettopp mistet hjemme sitt. De er i alvorlig medisinsk gjeld. De har et veldig sykt barn".