Sovnet med marsvin Dixie etter en tur på byen: Når hun våkner oppdager hun en helt nye 'frisyre'

09/12/2021 10:35

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Du må være forsiktig når du kommer hjem fra byen, så du ikke plutselig har et marsvin som sengekamerat - spesielt hvis du sover veldig tungt.

De fleste har nok forsøkt å ikke være helt fornøyde etter en tur til frisøren. Kanskje fargen ikke har vært perfekt, eller hårklippet ikke var som man forestilte seg - det man kan trøste seg med i denne situasjonen er at håret heldigvis vokser tilbake.

Samtidig har mange nok også opplevd at etter en bytur med litt for mye alkohol, tar du avgjørelser som du angrer på.

En av dem, for eksempel, kan være å sove med marsvinet ditt.

Fordi det kan resultere i en helt ny - og ikke minst forskjellig frisyre.

Gara Sullivan har delt en video på sosiale medier som viser frem den nye frisyre hennes etter en kveld med marsvinet Dixie.

Ikke tilbake på seks måneder.

Da den amerikanske kvinnen våknet etter en hard bytur, oppdaget hun, til sin store frykt, at hun hadde fått en ny - og ganske asymmetrisk - frisyre over natten.

Foto: Tiktok

Gara Sullivan er selv frisør, og kanskje hennes marsvin Dixie også ville bli det - det hadde nemlig stusset pandeluggen til eieren.

«Dixie svelget det ikke engang, hun bare forlot det (håret, ed.). Jeg følte ingenting, jeg var helt borte. Det var kvelden før høsttakkefesten, og jeg hadde drukket ganske mye,» innrømmer Gara Sullivan i videoen, som allerede har blitt sett over 8 millioner ganger.

Men selv om håret vokser tilbake - kan det ta tid. Gara anslår at det vil ta omtrent et år før håret hennes er tilbake.

Du kan se hele videoen på TikTok her.  

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.