Tenåring valgte å tisse i heis - det angret han fort bittert på

26/02/2018 20:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En ung bølle valgte å tisse på knappene i en heis. Det viste seg å være en veldig dårlig idé.

Det finnes nok ikke mange gutter som ikke har gjort noen narrestreker. Noen ganger går folk over streken, og da ender de opp med å stå til ansvar for handlingene sine. 

Det fikk en kinesisk gutt kjenne på da han fredag i forrige uke valgte å late vannet i en offentlig heis i byen Chongqing City sørvest i Kina.

På overvåkningsvideon ser man den unge lømmelen gå inn i heisen, snu seg rundt og deretter finner han 'vannslangen' frem.

Så sikter han seg inn og sender strålen rett mot knappene i heisen, som han rekker å gjøre helt våte før blæren er tom. Deretter gjør den lille bøllen seg klar til å forlate heisen, men da er det noe som er galt.

Det bøllemakeren ikke hadde tatt høyde for, var at den varme strålen ville ødelegge elektronikken bak knappene som plutselig kortsluttet. Og dermed endte den tissetrengte gutten fanget i fengsel av sin egen urin. 

På videoen ser man hvordan den unge gutten får helt panikk, og da lyset i heisen også går, er gode råd plutselig veldig dyre.

Hvor lenge den unge bøllemakeren satt fanget i heisen melder ikke historien noe om, men etter stund kom det redningsfolk som fikk reddet ut den pinlig berørte gutten.

Karma.

Nedenfor kan du se den omtalte videoen: