Tidligere McDonald's-ansatt avslører løgner som ansatte alltid forteller kundene

07/11/2022 08:07

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En tidligere McDonald's-ansatt har avslørt en løgn som ansatte ofte forteller kundene.

En tidligere McDonald's-ansatt har avdekket en løgn han hevder ofte brukes av ansatte på fastfood-gigantens restauranter.

Den skotske TikTok-stjernen Jay Rowley har tidligere delt hemmeligheter fra sin tid som McDonald's-ansatt - og nå gjør han det igjen.

I sin siste video har han avslørt den virkelige grunnen til at det ofte er vanskelig å få enten en milkshake eller en iskrem på et sent stadium.

"Vanligvis når du besøker McDonald's mellom 00 og 3 am, og du virkelig vil ha en milkshake eller iskrem, sier de: 'Maskinen fungerer ikke,' " forteller han.

"Jeg skal fortelle deg hva som egentlig skjer der. Og jeg legger meg flatt: Jeg gjorde det hele tiden."

I videoen forklarer han at det kan være «stressende» å jobbe på fast-food kjøkkenet om natten, da det er veldig lite personale, men samtidig mye å gjøre.

"Da jeg var i kassen, hadde jeg på meg et headset, jeg tok bestillinger og noen ganger var jeg på kjøkkenet og prøvde å rengjøre," sier han.

"Milkshake-maskinen er forferdelig å rengjøre. Når den først er ren, orker vi ikke å rengjøre den igjen."

Jay beskriver deretter et scenario der en ordre for en milkshake dukker opp, og legger til: "Du vil normalt ta en pause og deretter si: 'Beklager, milkshakemaskinen fungerer ikke.'"

"Løgn. De har nettopp renset den, og de gidder ikke å rengjøre den igjen. Jeg gjorde det hele tiden. Hvis du var i drive-thru, fikk du ikke en milkshake eller en iskrem."

Se videoen her.

Han fortsetter med å si at det samme gjaldt sent på kvelden, selv om det ikke var så mange kunder.

– Det verste var rundt klokken 02.00. Selv når det var stiler og den andre personen hadde headsettet, kunne du snakke med hverandre, og jeg var alltid den verste.

"Jeg sa: 'Server milkshaken, så rengjør du den.'"

"De ventet ...'Beklager, milkshakemaskinen vår fungerer ikke for øyeblikket.'"

"Gjør oss alle en tjeneste. Neste gang du går til McDonald's om natten, og de prøver å bruke som en unnskyldning at den ikke fungerer, fortell dem at du vet den virkelige årsaken, og de skal lage milkshaken din."

Teorier om hvorfor ismaskinene på McDonald's regelmessig brytes ned rundt om i verden har eksistert lenge.

Angivelig er maskinene veldig tungvinte å rengjøre, noe som får de ansatte til å lyve for kundene som bestiller disse produktene, da de ikke vil rengjøre maskinen igjen.

En annen teori er at store service- og reparasjons gebyrer må betales hvis maskinen går i stykker, og det tvinger dem til å la den være ødelagt i lange perioder.