Tidligere Top Gear-vert har fått nedslående beskjed fra legene sin etter voldsom ulykke

07/09/2017 11:15

Anniken Hauge

Viralt
Den tidligere Top Gear-verten og våghalsen Richard Hammond har fått en lei beskjed av legene sine.

Tilbake i juli var den populære, engelske tv-verten Richard Hammond involvert i en voldsom bilulykke, da han krasjet i nesten 200 kilomenter i timen i den sveitsiske superbilen Rimac Concept One.

Ulykken fant sted i en skarp sving på en landevei i Sveits under løpet St. Gallen Race, og etterfølgende ble den tidligere Top Gear-verten fløyet med helikopter til nærmeste sykehus. Det skriver The Mirror.

Hammonds to medverter i bilprogrammet Grand Tour, Jeremy Clarkson og James May, fryktet det verste for deres venn og kollega, men Richard Hammond slapp heldigvis unna med livet i behold.

Utover å bli slått bevisstløs, fikk Richard Hammond en alvorlig kneskade som resultat av ulykken. En kneskade han senere er blitt operert for, og som for tiden har lenket våghalsen til en rullestol. 

Og selv om tilværelsen som rullestolbruker heldigvis kun er midlertidig for Hammond, så har har tv-vertens leger nettopp overbrakt en trist nyhet til ham.

Bilentusiasten har nemlig fått forbud mot å trene i hele 18 måneder, mens kneet hans skal få helet. 

Det har Hammond bekreftet i helgen under et GQ-event, hvor han forklarte:

- Jeg skal ikke løpe på 18 måneder, og det er vanligvis det jeg gjør for å holde meg i form. Jeg er 47 år, og det er tøft å holde vekten, så det er et slag i trynet at jeg ikke kan løpe, fortalte fartsdjevelen.

I stedet for løping har Richard Hammond fått lov til å kaste seg på sykkelen når kneet hans takler det, men utsikten til mosjon på jernhesten er ikke noe tv-personligheten er så veldig begeistret for.

- De har sagt at jeg blir nødt til å sykle, men jeg hater syklister. Det gjør vi alle. Jeg er en 47 år gammel mann. Jeg kan ikke sykle rundt med sykkelhjelm, sier Hammond.

Les også: Date endte HELT galt: Kvinne klemt fast mellom vinduer da hun prøvde å ta opp bæsjen sin