Tina forsto ikke hvorfor bussen sto stille: Sjåførens svar traff henne rett i hjertet.

25/11/2022 09:25

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Tina hadde vanskelig for å forstå hvorfor bussen fortsatte å stoppe opp etter at sjåføren slapp en ung kvinne av. Like etter ble hun rørt.

En ukjent bussjåfør hylles på sosiale medier etter at 19 år gamle Tina Shna Kamal valgte å legge ut om ham på Facebook.

Den unge svenske jenta fra Göteborg var på vei hjem med bussen en lørdag kveld rundt klokken 23 da sjåføren nesten parkerte bussen foran en holdeplass.

Tina ble litt utålmodig, men forsto senere hvorfor han handlet som han gjorde. Hun skrev derfor følgende rapport på Facebook som takk:

– Jeg satt alene på bussen etter at en kvinne og en gruppe menn gikk av. Bussen sto stille på holdeplassen en god stund, noe som fikk meg til å spørre ham hvorfor vi ikke kjørte videre. Han svarte at han ville holde et øye med den unge kvinnen som nettopp hadde gått av. Som sakt, så gjort. Han så på henne helt til hun kom hjem til trappeoppgangen og gruppen av mistenkelige menn gikk et annet sted.

"Han forsikret meg om at han ikke ville slippe meg ut av syne før jeg var så nær trappeoppgangen som mulig, så ingenting skjedde med meg. Det er bare ikke en søtere person! Takk, søte sjåfør på 753, for at du tok vare på andre", avsluttes innlegget.

Hun kaller hverdagshelten «den søteste bussjåføren i hele verden» og takker ham for å være en slags far eller verge i et område der det ellers kan være utrygt å gå om kvelden og natten.