Tour de France: Mens Vingegaard og Pogacar kjempet i front, sto den franske rytteren og bandt øl

18/07/2023 09:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Et pitstop på etappen førte til feiring for den franske rytteren.

I årets Tour de France, der den danske stjernerytteren Jonas Vingegaard skal forsøke å forsvare sin gule trøye fra i fjor, har det allerede vært en hard kamp mellom dansken og hans evige rival, Tadej Pogacar.

Også i år, ifølge bookmakerne, er det en ekte thriller mellom dansken og sloveneren, da de fra starten av rittet begge har vært suverene favoritter sammenlignet med de andre rytterne i Touren.

Duellen mellom de to ser ut til å være svært tett, og i skrivende stund er det 10 sekunder fra dansken og ned til konkurrenten.

Du kan se videoen av den franske rytteren som fester med de mange fansen nederst i artikkelen.

Blant dagens toppidrettsutøvere er det en livsstil å leve sunt og optimalisere på alt som kan optimaliseres, og derfor holder de mest dedikerte fingrene langt unna usunne ting og alkohol.

Toppidrettsutøverne, som er en kategori der tourens ryttere er inkludert, liker å holde seg strengt til sin strenge diett, og med det i bakhodet delte Jonas Vingegaard en overraskende åpenbaring på pressekonferansen etter etappe 12 av årets Tour de France:

– Jeg koser meg faktisk med en god flaske vin innimellom. Men jeg er mest opptatt av hvitvin, sa dansken i forbindelse med Beaujolais-området, som rytterne nettopp hadde nådd og som også er kjent for sin vin.

Slik skriver Ekstra Bladet.

Tilsynelatende er det imidlertid andre ryttere som ikke er sjenerte for å få litt alkohol innabords midt på en etappe.

En fransk rytter ved navn Benoît Cosnefroy gikk av sykkelen midt på en etappe hvor han festet med de energiske fansene som var elleville over det fornemme selskapet.

Han så vidt å komme seg av sykkelen før han hadde snudd en øl på hodet, mens Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar var i full kamp om den gule trøya i front.

Du kan se klippet herunder:

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.