Trebarnsmor vekker debatt etter å ha avslørt sjokkerende beløp hun bruker på julegaver

22/11/2023 08:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En trebarnsmor har utløst en enorm debatt etter å ha avslørt det sjokkerende beløpet hun bruker på julegaver.

De fleste foreldre kan nikke gjenkjennende til at julen er en tid hvor man vil skjemme bort barna litt ekstra. Dette er dessverre ikke lett for alle, da det selvfølgelig ikke er gratis.

I tillegg er det også mange foreldre som synes det er vanskelig å finne ut hva som er «riktig» beløp å bruke. Og nettopp dette har utløst en stor debatt om, fordi en trebarnsmor har avslørt hva hun bruker på gaver til barna sine.

TikTok-stjernen Sinead Baldev driver en populær TikTok-konto hvor hun snakker om økonomien sin som alenemor til tre.

I sin siste video forteller hun om hvor mye penger hun bruker i juletiden. Dette har resultert i stor debatt, da absolutt ikke alle er enige med henne. Tyla skriver det.

"Det er så mye jeg pleier å bruke per barn. I fjor må jeg ha brukt... Jeg vil si 3000 til 4500 pund på julegaver til disse barna," sier hun.

Hun presiserer senere i videoen at det er et beløp som dekker gaver til alle tre barna. I tillegg forteller hun også at hun ikke brukte mye penger på sitt yngste barn.

"Hvorfor i helvete skulle jeg bruke £3000 til £4000 på en treåring?" sier hun.

Hun sier også at hun kjøper gavene sine spredt utover året, slik at hun ikke bruker for mye penger på en gang. Sinead sier også at hennes eldste datter tilsynelatende har dyre vaner og vil ha skjønnhetsprodukter fra Drunk Elephant og P Louise.

I videoen sier hun at hun har kjøpt flere av disse produktene til sin 13 år gamle datter, selv om 'Nivea sannsynligvis gjør det samme'.

Til sin yngste datter har hun kjøpt et Barbie Dreamhouse som koster 170 pund, som tilsvarer over 2.200 kroner.

Hun kan imidlertid være glad for at sønnen har billigere smak. Hun sier i videoen at han er 'det billigste barnet å kjøpe for'.

Selv om Sinead insisterer på at barna hennes ikke er bortskjemte, utløste videoen hennes voldsom debatt i kommentarfeltet.

"Jeg har brukt rundt 20 pund på sønnen min fordi han bare er en måned gammel til jul," skrev en bruker. "Jeg gråter når jeg leser kommentarene. Det er så mye penger. Jeg føler meg så skyldig nå, men jeg gjør mitt beste for barna mine," kommenterte en annen.

Andre har derimot påpekt at det er helt normalt å bruke denne summen på julegaver til barna sine. "Foreldrene mine bruker minimum 2000 pund. De brukte rundt 1000 pund for noen år siden, og jeg ble sint. De sa at jeg 'ødela julen', men de har lært det," skrev en person.

"Jeg gir alltid barna mine det de vil ha. Så hvis de vil ha en kengurustylte, får de det. Hvis de vil ha en ponni, får de det. Jeg tenker egentlig ikke på penger," sa en annen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.