UFC-stjernen Conor McGregor ble kalt rikere enn Messi og Ronaldo: I dag er ugjenkjennelig

09/11/2022 07:22

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er en noe mer pumpet versjon enn det vi er vant til.

Conor McGregor er langt fra den meislede muskelbunten som vanligvis oppstår i UFC. Iren har økt vekten betraktelig etter å ha brukket beinet i sin siste kamp, som fant sted i juli 2021.

34 år gamle Conor McGregor er en av de mest ikoniske MMA-krigerne, og derfor er det ikke usannsynlig at du har hørt navnet hans i en rekke sammenhenger.

Den irske fighteren har også bygget opp mye muskler i rehabiliteringen. Det avslører han overfor det populære sosiale mediet Twitter.

Innlegget, som i skrivende stund har fått nesten 44.000 likes på 24 timer, avslører tre bilder av seg selv. Et bilde peker på at han veier rundt 65 kilo. I tillegg et bilde fra i fjor, hvor han veide 70 kilo.

På det siste bildet erter han fansen ved ikke å understreke i svart-hvitt hva hans virkelige vekt er, men heller la det være opp til deres tolkning. Han prøver imidlertid å gå sine egne veier med en gjetning på 77 kilo. Om dette stemmer, gjenstår å se.

Det skriver det britiske medie Dailystar.

Du kan lage ditt eget bud ved å se bildet nedenfor.

Foto: Instagram

Etter å ha gjort seg bemerket i lettvekt rundt 70 kilo, avslører bildet fra treningsstudioet en noe mer pumpet versjon enn vi er vant til.

Det har vært tvil om han vil komme tilbake - men selv han var aldri i tvil.