Ung kvinne gifter seg med steinrik 68-åring: Ser i fotoalbum og oppdager den sjokkerende sannheten

03/10/2016 09:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En ung kvinne giftet seg med ’drømmemannen’- bare for å senere finne ut av at de to hadde mer til felles enn de burde.

'I medgang og motgang' lyder prestens ord i kirken, og for et mildt sagt bemerkelsesverdig par ble disse ordene virkelig testet, da de nygifte plutselig gjorde en sjokkerende oppdagelse etter bryllupet. Det skriver NYpost.com.

Alt var ellers startet så bra for det amerikanske paret, som hadde møtt hverandre gjennom online dating. 

Hun var 24 år fra Jacksonville, og akkurat kastet ut hjemmefra. Han – derimot – var 68 år og fra Miami, men allikevel ble de to hodestups forelsket.

Hvorvidt forelskelsen fra den unge kvinnens side skyldtes at 68-åringen var mangemillionær skal vi ikke spekulere i, men vi har våre anelser.

Den eldre millionæren fridde til den unge kvinnen på nyttårsaften, og svaret ble ja. De to ble gift, og etter det overdådige bryllupet brukte de nygifte  blant annet hvetebrødsdagene på å se igjennom familiealbum. Her fikk de seg riktignok en ubehagelig overraskelse. 

Det viste seg nemlig at den unge kvinnen hadde giftet seg med ingen ringere enn sin egen bestefar (!) – altså mannen hvis sønn var brudens far.

- Da jeg så min egen far i albumet, ble jeg helt fortvilet, forteller den unge kvinnen til Florida Sun Post, mens mannen hennes også fikk seg en overraskelse.

- Det var akkurat som deja vu, men til å begynne med skjønte jeg ikke hvorfor hun så ut som en bekjent, har den 68-årige mangemillionæren siden fortalt.

Men… for å gjøre det hele enda mer bisart, så har bestefar og barnebarn ingen planer om å skille seg. I stedet vil paret prøve å få ekteskapet deres til å fungere.

- Jeg har allerede to dårlige ekteskap bak meg, og jeg er fast bestemt på å ikke få et tredje, forteller 68-åringen, som morsomt nok ikke ønsker å stå frem med navn.

Heller ikke 24-åringen ønsker å ende ekteskapet.

- Alle ekteskap er forskjellige og spesielle på sin egen måte. Jeg føler at båndet vårt er så sterkt at selv noe slikt ikke kan få oss til å gi opp, sies det.

 

Det kan virkelig kalle ekte kjærlighet. Også selv om du plutselig er stemor til din egen far!