Ung mann ber kvinne om å få barnet sitt til å holde kjeft: Faren hans setter han på plass

18/08/2016 14:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Lucy Hatami/Facebook
Foto: Lucy Hatami/Facebook
En mamma fikk hjelp fra uventet hold, da en ung mann var frekk mot henne og hennes lille sønn.

Det er ikke alltid like lett å ha små barn - bare spør amerikanske Lucy Hatami.

For ikke nok med at Lucy nylig hadde sin gråtende åtte måneder gammel sønn med på restaurant - hun skulle også plutselig bli offer for en ung manns frekkhet, da gutten hennes ikke ville slutte å gråte. Det skriver Someecards.com.

Lucy Hatami hadde planlagt å nyte en sjelden frokost på restaurant sammen med sin åtte måneder gamle sønn, men hyggen ble kortvarig da den lille gutten begynte å gråte og ikke ville stoppe igjen.

Mens Lucy prøvde å trøste sin ulykkelige sønn, henvendte en ung mann i starten av tyveårene seg til Lucy, og hovent sa han høyt at 'han skulle ønske hun kunne få den 'tingen' til å holde kjeft'.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: Lucy Hatami/Facebook

Før en sjokkert Lucy rakk å svare, kom hjelpen dog fra uventet hold. 

For tilstede på restauranten var også faren til den unge mannen, og han var helt klart ikke fornøyd med sin sønns respektløse uttalelse. 

Derfor reiste faren seg og tok kontant tak i øret på sønnen sin, mens han snerret:

- Tror du kanskje at du selv var perfekt? Du var en liten umulius! Så slutt med å være en idiot, og gå bort og gi en unnskyldning til henne, og spør samtidig om du skal ta med frokost til henne, da hun tydeligvis har hendene fulle, lød det bestemt fra faren.

Den unge mannen gjorde motvillig som faren forlangte, og dermed ble Lucy Hatamis dag betydelig bedre, da hun fikk servert frokost og unnskyldning fra en frekk ung mann, som tydeligvis ikke vet at det ikke alltid er like lett å ha barn.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: Lucy Hatami/Facebook

Senere skrev Lucy Hatami om episoden på Facebook, hvor hun fikk det siste ordet ved å skrive:

- Takk til faren, som etter cirka 20 år fortsatt husker hvor utfordrende det er å være forelder til en baby.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.