Veterinærstudenter kaster ALT for en god sak: Overlater ingenting til fantasien

01/12/2022 11:16

Emma

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En gruppe modige veterinærstudenter kastet av seg klærne for en god sak da de poserte med mange dyr.

En gruppe modige mennesker kastet av seg klærne for å lage en nakenkalender for 2023. Alle pengene går til veldedighet.

Tredjeårs veterinærstudenter fra Camden Farms Student Society i New South Wales, Australia, har posert sammen med noen søte lodne følgesvenner, inkludert valper og hester.

Studentene håper at prosjektet, Flash for Floods, vil samle inn penger til det australske Røde Kors, som vil bruke midlene til å støtte flomofre.

På The Today Show beskrev tre av modellene - Grace Lacobbe, Hamish Mills og Lia Domney - opplevelsen av å posere for kalenderen.

Grace sa: "Opplevelsen var så gøy. Vi spilte den inn forrige helg i Camden over to dager på noen forskjellige steder. Det var det morsomste, jeg tror alle hadde en positiv opplevelse, det var mye latter, og mange forskjellige dyr som du vil se på kalenderen. Det var en god tid."

Hun la til at dyrene noen ganger var "uforutsigbare" på settet, og derfor tok det litt ekstra tid.

Foto: Instagram

Det er den 13. årlige kalenderen som veterinærer har satt sammen for veldedighet, og prosjektet støtter en annen god sak hvert år.

"Mesteparten av året vi bor i Camden, så vi personlig opplevde mange av de ødeleggende konsekvensene som fulgte med flommen, enten det var lokale bedrifter som ble stengt eller våre gårder og dyr som ble berørt, så denne saken er veldig nær og kjær i våre hjerter." Grace fortalte programmet, ifølge Dailystar.

I juli ødela alvorlige oversvømmelser Central Coast og Sydney-områdene i New South Wales, noe som førte til at rundt 85.000 mennesker ble fordrevet fra sine hjem eller bedt om å forlate sine hjem av myndighetene.