Studier viser at lave menn er bedre kjærester og er mer seksuelt aktive i sengen

07/12/2022 13:07

Emma

Vitenskap
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er gode nyheter for de lave mennene. En ny studie fra 'The Journal of Sexual Medicine' viser at lavere menn er mer seksuelt aktive.

Studien av 531 heterofile menn viste at menn som var under 175 cm høye, hadde samleie oftere enn dem som var over 175 cm.

Selv om det er de «høye, fargerike og pene» mennene som får alle sveipene på Tinder, viser det at de lavere gutta har mer å gjøre i sengen.

En studie fra New York University viste ikke bare at menn under 175 år hadde mer sex, de er også 32 prosent mindre tilbøyelige til å forlate sine partnere.

Alt i alt konkluderte studien med at jo lavere mannen er, desto bedre partner blir han.

Forskere er ikke helt sikre på hvorfor dette er tilfelle, men de tror at høyere menn kan være mer sikre på utseendet sitt og tror derfor at de er over å måtte gjøre husarbeid og andre oppgaver.

Det skriver LADbible.

Så i utgangspunktet kan lave menn føle at de har noe å bevise, noe som betyr at de jobber hardere både på kontoret og hjemme.

Det er faktisk en teori bak dette. Napoleon-komplekset, eller Short Man Syndrome, antyder at menn av kortere vekst jobber hardere for å "bekrefte sin manndom" på ulike måter.

Ingen sier at korte menn er mindre verdt enn høye menn, men det er ingen tvil om at det har vært en viss status quo før nå.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.