26-årig kvinne gruppevoldtatt på stranden foran kjæresten sin

22/07/2022 16:00

Anniken Hauge

112
Foto: Ap/Polfoto
Foto: Ap/Polfoto
En ung kvinne ble overfalt og voldtatt av en gruppe menn da hun gikk langs strandkanten med kjæresten sin.

Lørdag gikk det galt for et 26-årig polsk par som var på ferie ved kystbyen Rimini nær San Merino i Italia.

Da kjæresteparet var ute og gikk langs vannkanten ble de overfalt av en gruppe på fire menn, som voldtok kvinnen og ranet paret, skriver Metro

Den mannlige kjæresten ble funnet bevisstløs i sanden, hvor gjerningsmennene hadde slått ham ned, mens de hadde voldtatt den 26-årige kvinnen. 

Foto: Ap/Polfoto

Foto: Ap/Polfoto

Lokale forbipasserende fant deretter paret innsmurt i blod og kontaktet raskt  lokale politimyndigheter og ambulansefolk som fikk sendt paret til sykehuset.  

De italienske politimyndighetene som har deretter ettersøkte de fire mennene, omtaler overfallet og voldtekten av den 26 år gamle turisten for 'bestialsk og brutalt'.

I fjor ble en britisk turist også overfalt på den samme stranden. Da var det en 17-årig kvinne som var på date med en 19-årig mann, som ble overfalt og voldtok henne. 

Da ble gjerningsmannen dog anholt kort tid etter hendelsen. 

 


 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.