85-åring pågrepet: Prøvde å kjøpe barn

05/09/2022 09:28

Emma

112
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Få har forsøkt å handle, også fått tilbud om 800.000 kroner for barnet sitt, men slik var det for en mor i Florida.

85 år gamle Hellmuth Kolb, en registrert seksualforbryter i Florida, ble nylig arrestert etter å ha tilbudt en mor 100 000 dollar for å kjøpe hennes 8 år gamle datter.

Kolb ble sendt i fengsel etter at han kontaktet Lauren Benning med et tilbud om å kjøpe sin 8 år gamle datter fra henne for 100 000 dollar, eller 800 000 kroner.

Det opplyser politiet, ifølge Sosialnytt.

Lauren Benning og datteren handlet på et supermarked i Port Orange i Florida, da Kolb kontaktet henne og spurte om datterens alder.

Politiet, som allerede kjente Kolb, fant ham på en benk utenfor butikken og spurte om hendelsen. Den dømte seksualforbryteren lo bare og sa "vi liker alle barn."

Lauren Benning og ektemannen John er i fullstendig sjokk etter det ubehagelige møtet, og Lauren har appellert til media og krevd at Kolb «blir låst inne og ikke kan være rundt barn».

"Han kom bort og begynte å kommentere hvor vakker hun var og hvor godt hun danset, og fortalte hvordan han aldri kunne få de barna han ønsket seg," sa Benning.

Hun syntes umiddelbart samtalen var ubehagelig da den tok en mørk vending, og kort tid etter nærmet Kolb seg igjen og tilbød seg å kjøpe datteren hennes.

Dessverre for ham kunne tilsynsavdelingen bekrefte at han for tiden er på begjæring for lignende saker, og at han ikke kan ha kontakt med mindreårige barn, opplyser politiet.

Politiet kunne arrestere mannen for brudd på forholdene, noe som stammer fra en lignende tidligere hendelse da Kolb tilbød en annen mor 200.000 dollar for å kjøpe hennes ti år gamle datter utenfor en Walmart-butikk i 2018.