Baby på fire måneder bitt ihjel av «drapshund» - storebror Daniel kjemper for livet

15/10/2016 05:00

Anniken Hauge

112
En liten gutt har mistet livet, mens storebroren er innlagt med bittsår, etter at en hund plutselig angrep de to guttene i nabolaget deres i England.

Den fire måneder gamle gutten Archie Darby ble torsdag ettermiddag drept av en hund, mens den knapt to år gamle storebroren hans Daniel-Jay Darby fortsatt kjemper for livet på intensivavdelingen i den engelske byen Colchester.

Det skriver britiske Mirror.

Drengenes forældre er helt knuste og har bedt om ikke at få deres navne offenliggjort i forbindelse med den tragiske hændelse. De har skrevet en hjerteskærende afskedshilsen til deres to små drenge.

 

- Våre fine sønner Archie joe Darby og Daniel-Jay Darby er så utrolig elsket av oss alle sammen, og var noen fantastiske og små søte gutter. Det føles uvirkelig at vår lille Archie er i himmelen, og at vår lille Daniel ligger på intensiven på grunn av en tragisk, tragisk hendelse med et hundeangrep. 

- Vi har mistet vår søte lille fire måneder gamle gutt og vår fine 22 måneder gamle gutt blir i øyeblikket behandlet for skadene sine. Himmelen har fått en fin liten engel, og han vil i høy grad bli savnet av oss alle, og vår andre lille soldat kjemper fortsatt en tøff kamp.

Guttens mor kom også til skade da hunden angrep de to små guttene. Naboer skal ha fortalt mediene at politiet ble nødt til å sparke inn døren for å komme familien til unnsetning.

 

- Etter angrepet ble et barn lagt ned utenfor med ansiktet sitt dekket av blod, mens redningsarbeiderne hjalp ham, forteller naboen Roger Slater.

Hunden er ifølge Mirror sannsynligvis av rasen staffordshire bullterrier.

Det vites ikke om hundens eier var til stede da den voldsomme tragedien fant sted, men eieren ga etterfølgende tillatelse til at hunden ble avlivet, hvilket skal være gjort på nåværende tidspunkt.

Familien mottar krisehjelp.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.