Hun hevder å være Madeleine McCann: Nå er et av de største spørsmålene i saken besvart

04/04/2023 14:30

Mikkel Sletta

112
Foto: Politi/Instagram
Foto: Politi/Instagram
Mange spørsmål har lenge vært stilt i forbindelse med saken, men nå er et av de mest stilte besvart.

Den polske kvinnen, Julia Wendell, som hevder å være den savnede Madeleine McCann, skal ha pådratt seg et hodeskallebrudd som har slettet hukommelsen hennes.

Medisinske journaler skal ha vist at 21 år gamle Julia Wendell pådro seg et hodeskallebrudd tidligere i livet.

Gjennom saken har det blitt stilt mange spørsmål om hvordan det var mulig at kvinnen ikke kunne huske noe fra de første årene av sitt liv.

Men med de nye medisinske dokumentene er dette spørsmålet endelig besvart. Hodeskallebruddet har dermed slettet deler av Julia Wendells barndom.

Dr. Fia Johansson, talsperson for Julia Wendell, sier at journaler har vist at en da 8 år gammel Julia Wendell ikke var i stand til både å snakke og gå etter en hjerneskade.

I følge RadarOnline ble over 500 sider av Julias medisinske journaler anskaffet av Dr. Johansson, som nå prøver å finne ut hvem som tok Julia til sykehuset, hvor hun ble akuttoperert for å redusere hevelsen i hjernen.

Julia Wendell ble angivelig tvunget av sine foresatte til å ta 35 reseptbelagte piller om dagen på et tidspunkt i barndommen. Det er noe som Dr. Johansson synes det er urovekkende:

– Det viser at noen av dem eller en av dem ønsket å bli kvitt henne, sier talspersonen.

Et sykehuss opptegnelser viser at Julia den 17. februar 2009 kom inn på sykehuset i nesten komatøs tilstand. Her, Dr. Johansson la til at Julia ikke husker noe fra episoden.

Dr. Johansson har tidligere reist til Polen og sa at det ikke var noen sykehusjournaler knyttet til de første fem årene av Julias liv, noe som førte til at Dr. Johansson konkluderte med at Julia ble handlet inn i Polen.