Emil kjøpte en 125 år gammel kommode for 700 kroner - finner ved et uhell en hemmelig skuff nederst

27/07/2023 14:32

Emma Sletta

Forbruk
Emil kjøpte en slitt kommode på et loppemarked for 700 kroner. Han hadde imidlertid ingen anelse om at han hadde fått mye mer enn han hadde betalt for. Men så hørte han plutselig en merkelig lyd.

Emil Knodell, 67, gjorde noe av et kupp da han kjøpte en gammel kommode på et loppemarked i den amerikanske delstaten Texas i fjor vår. Men det fantastiske var at han ikke engang skjønte hva slags skatt som sto rett foran ham.

Det er det Little Things som skriver.

Selgeren forklarte til Emil Knodell at møblene var 125 år gamle. Og fordi det var den tredje dagen det var til salgs i loppemarkedet, var han villig til å gå ned i pris.

Emil Knodell var ikke i tvil om at han måtte eie kommoden, som endte opp med å bli hans for 100 dollar (tilsvarende nesten 700 danske kroner red.anm.).

Senere fikk imidlertid den nye eieren av kommoden noe av en overraskelse da han vippet de gamle møblene litt til siden. Det hørtes ut som om noe raste rundt i bunnen. Men da Emil Knodell så ned på skuffene, var de alle helt tomme.

Til slutt oppdaget han imidlertid til sin store overraskelse at et hemmelig rom gjemte seg på bunnen av møblene.

Rommet var fullt fylt med smykker, kontanter og andre gamle gjenstander. Da han så ting, bestemte Emil Knodell seg for å ringe mannen han hadde kjøpt kommoden fra på loppemarkedet.

Det viste seg at de gamle møblene opprinnelig hadde tilhørt selgerens besteforeldre. Men mannen ante ikke at det hemmelige rommet eksisterte.

Du kan møte Emil og se den utrolige kommoden i videoen nedenfor.

 

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.