Fotballforbundet undersøker mistenkelige resultater: Vant 95-0 og 91-1

07/07/2022

Emma Sletta

Fotball
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Highlights-pakken blomstrer.

Vest-Afrika har for øyeblikket to overlegne lag, Gulf FC og Kahula Rangers.

Hvis du ønsker å se høydepunkter og repriser fra de to klubbenes beste kamp denne sesongen - vel, du kan like godt sette hele ettermiddagen fri.

For da de to lagene fra Sierra Leones nest beste liga møtte henholdsvis Lumbenbu United og Koquima Libanon, ble det satt nye standarder for offisielle målscorerrekorder

Det skriver The Athletic.

Kahula Rangers slo motstanderne 95-0, mens Gulf FC måtte nøye seg med en 91-1 seier.

Disse resultatene har imidlertid ikke gått ubemerket hen av Sierra Leone Football Federation.

Dette til tross for at Gulf FC sannsynligvis tenker at hvis de bare slipper inn en enkelt boks, så er det ingen som stiller spørsmål ved deres voldsomme resultat.

Men slik har det ikke vært. Fordi det ikke er mye troverdighet i Sierra Leones fotballforbund. Det skriver forbundet i en pressemelding.

"I den pågående Eastern Regional Super 10-ligaen, som har gitt de upraktiske resultatene 91-1 og 0-95, vil Sierra Leone Football Association informere publikum om at en offisiell undersøkelse av resultatene av kampene er lansert," skrev de.

Forbundet sa at de hadde nulltoleranse for kampfiksing, og at de involverte ville føle seg "lovens fulle kraft" hvis de ble funnet skyldige.

Dermed vil Gulf FC og Kahula Rangers' spillere sannsynligvis måtte se bort fra en mulig opprykk til landets toppflyvning neste sesong hvis de blir funnet skyldige.

Hvis dette er tilfelle, kan lagene få selskap av de fargerike klubbene: 'Anti Drugs Strikers', 'Police' og 'Johansen', som alle kjemper for å unngå nedrykk fra toppflyvningen i Sierra Leone.

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.