22 år lang ekteskap i oppløsning: Hollywood-stjerne tatt i å kysse kollega

23/10/2017

Anniken Hauge

Gossip
Ewan McGregor ankommer Emmy Awards 17. september 2017, på Microsoft Theater i Los Angeles.
Ewan McGregor ankommer Emmy Awards 17. september 2017, på Microsoft Theater i Los Angeles.
Den anerkjente skuespilleren, 46-årige Ewan McGregor, er blitt sett kysse med den 14 år yngre skuespilleren Mary Elizabeth Winstead.

Du husker ham kanskje godt fra Star Wars-filmene hvor han spiller Obi-Wan Kenobi og som fattig ung forfatter i Paris i musikalfilmen Moulin Rouge hvor han spilte mot Nicole Kidman.

En av Hollywoods største mannlige skuespillere, Ewan McGregor er nylig blitt sett kysse med en yngre skuespillerkollega, til tross for at han fortsatt er gift med kona gjennom 22 år, 51-årige Eve Mavrakis, som han har fire barn med.

Dermed har ryktene begynt å svirre om ekteskapet er i oppløsning.

Mary Elizabeth Winstead og Ewan McGregor ble sett kysse og kose på en kafé i London, hvor de senere dro avgårde sammen på hans motorsykkel, skriver The Sun.  

De to spiller sammen i den populære HBO-serien Fargo, hvor Mary Elisabeth spiller femme fatale Nikki Swango - som nylig har sluppet ut av fengsel.

Mary Elizabeth Winstead på FX Networks and Vanity Fair pre-Emmy party på Craft, 16. september 2017 i Los Angeles. Foto: Ritzau/Charles Sykes

Karakteren hennes har en affære med tilsynsverge Ray Stussy, spilt av Ewan McGregor. I en av scenene blir de to sett sammen hvor de deler et dampende hett bad.

Dermed har ryktene om Ewan McGregors skilsmisse med kona gjennom 22 år for alvor begynt å svirre. Ifølge The Sun har ekteparet ikke hatt på seg gifteringer de siste månedene.

 

Samtidig ble Mary Elizabeth Winstead skilt fra mannen Riley Stearns i mai, og ifølge Page Six er det rykter om at Ewan McGregor også ble skilt fra kona si i mai.

Paret har dog ikke uttalt seg offisielt om et eventuelt forhold.

Les også: Har du denne Harry Potter-boken? Da sitter du kanskje på en stor formue

 

 

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.