Amber Heard på glatt is i retten: Tvunget til å innrømme løgn

Johnny Depp så ut som en glad mann etter rettsmøtet på mandag. / Foto: Ritzau Scanpix

Johnny Depps advokat gravet og gravet og fikk til slutt Amber Heard til å legge seg flat.

Stolen var i den grad varm da Amber Heard skulle vitne på mandag etter en ti-dagers pause i den beryktede rettssaken mellom henne og Johnny Depp.

Etter at «Aquaman»-skuespilleren ble avhørt av sine egne advokater, var det Johnny Depps advokaters tur til å vri detaljer ut av henne.

Les også

Forlater gravid kone: "Ikke mitt barn"

Og det gikk i hvert fall ikke stille for seg.

Johnny Depps advokater var faktisk så tålmodige at de ved en anledning klarte på absurd vis og under massivt press å tvinge Amber Heard til å innrømme en løgn.

Løgnen handler om de syv millioner dollar (42 millioner kroner) som Amber Heard fikk fra Johnny Depp da de skilte seg.

Amber Heard lovet å donere til to veldedige organisasjoner - Children's Hospital i Los Angeles og ACLU, en føderasjon som kjemper for rettigheter som er nedfelt i den amerikanske grunnloven.

Men, men... Johnny Depp har hele tiden påstått at Amber Heard ikke har overholdt avtalen fordi hun har beholdt pengene selv, og det bekreftet hun – etter massivt press – i retten mandag.

Amber Heard har imidlertid gjentatte ganger benektet dette – for eksempel i et intervju på talkshowet RTL Late Night, der hun sier følgende:

«Jeg har donert totalt syv millioner dollar til ACLU og Children's Hospital i Los Angeles. Jeg ville ikke ha noe [av Johnny Depp].»

Da Amber Heard satt i vitnestolen på mandag, prøvde hun desperat om og om igjen å få det til å se ut som om hun har donert pengene.

"Men du har ikke donert alle syv millioner dollar til veldedighet, har du?" sa en av Johnny Depps advokater.

"Det er ikke sant," svarte Amber Heard, hvoretter advokaten igjen måtte trykke på:

"Er det ikke sant at mens du sitter her i dag, har du fortsatt ikke donert de syv millioner dollarene du fikk i skilsmisseoppgjøret til veldedighet?"

PRØVER DESPERAT Å SNAKKE RUNDT

- Det er ikke sant. Jeg ga et løfte om å betale hele beløpet til veldedighet, og jeg har tenkt å holde det løftet, prøvde Amber Heard, før hun til slutt måtte innrømme at det er forskjell på å faktisk ha betalt beløpet og bare å ha "lovet" det.

"Jeg bruker ordet ‘lovet’ og ordet ‘donere’ synonymt," prøvde hun desperat, før hun fortsatte:

"Men det er sant at jeg ikke har hatt muligheten til å holde løftet mitt ennå," sa hun, hvoretter hun fikk en gigantisk stikkpiller fra Johnny Depps advokat.

"Og det er fordi du faktisk ville ha noe fra Johnny Depp, ikke sant? Du ville ha pengene hans.»

Episoden der Amber Heard innrømmer at hun ikke har donert alle pengene, kan ses nedenfor:

Les også

Fans er rasende på Kim Kardashian: "Det er ekkelt"