Døde uventet: Her er Matthew Perrys dødsattest

11/11/2023 12:00

Emma Sletta

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Et medie har fått tilsendt Matthew Perrys dødsattest. "Friends" -stjernen døde plutselig og uventet 28. oktober i en alder av bare 54 år.

Han døde brått og uventet i en alder av bare 54 år.

Og det er derfor mange nå spør: Hva tok livet av «Friends»-stjernen Matthew Perry?

Siden dødsfallet 28. oktober har det vært lite informasjon om stjernens død. Dermed er det fortsatt ukjent hvorfor han døde.

Nå har dødsattesten kommet. Det gir ny informasjon, men dessverre ingen definitive svar.

Det er mediet The Blast som har fått tilsendt dødsattesten. Her kan man lese at dødsårsaken fortsatt omtales som «utsatt», noe som typisk betyr at selve obduksjonen ble utført, men at den ikke ga svar – og at det derfor er behov for ytterligere undersøkelser.

Foto: Skjermbilde fra The Blast

Dødsattesten avslører imidlertid et par ting som mange sannsynligvis ikke visste om Matthew Perry. Blant annet at han hadde mellomnavnet Langford og at han ble funnet død nøyaktig klokken 16.17 lokal tid 28.

Dødsattesten avslører også at Matthew Perrys stefar, Keith Morrison, er en «informant». Det vil si at det er han som gir informasjon til selve dødsattesten.

Det vil trolig ta lang tid før vi får det endelige svaret på Matthew Perrys dødsårsak.

Dermed kan det ta opptil fire til seks måneder før alle resultatene av de såkalte toksikologiske testene er tilgjengelige. Først når alle svarene er tilgjengelige, kan en rettsmedisiner konkludere med hvorfor Matthew Perry døde.

Den lange ventetiden må trolig ses i lys av at ingen av de foreløpige undersøkelsene har gitt indikasjoner på mulig dødsårsak.

Matthew Perry ble funnet livløs i boblebadet sitt i sitt hjem i Pacific Palisades. Innledende undersøkelser fastslo at det ikke var noen skader på den 54 år gamle skuespilleren. I tillegg er det også uttalt at det ikke er mistanke om at noe kriminelt har skjedd.

Den påfølgende obduksjonen – som ble utført dagen etter, søndag – ga heller ikke svar.

Rettsmedisineren beskrev at selve obduksjonen ble utført, men at den ikke ga svar – og at det derfor er behov for ytterligere undersøkelser.

Det er disse studiene – inkludert de toksikologiske testene – som nå er i gang. Her skal eksperter teste Matthew Perry for flere ulike legemiddelgrupper.

Hvis prøvene er positive, vil ekspertene undersøke hvilke stoffer som er påvist og konsentrasjonen av dem. Alt dette kan til slutt bekrefte eller avkrefte om narkotika eller narkotika kan ha spilt en rolle i «Friends»-stjernens død.

Forleden skrev TMZ, at de første svar på de toksikologiske prøver er kommet. Ifølge mediet har de innledende prøver vist, at det ikke har blitt funnet fentanyl eller metamfetamin i Matthew Perrys blod.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?