Ikke over enda: Amber Heard krever ny rettssak mot Johnny Depp

Foto: Shutterstock.com

Den juridiske kampen mellom Johnny Depp og Amber Heard er ikke over ennå, da Aquaman-stjernens juridiske team krever et nytt søksmål.

I et 43-siders dokument sendt til Virginia Court, har Heards advokat bedt om at dommen i den svært offentliggjorte saken mellom henne og Johnny Depp blir omgjort eller avvist.

Les også

Vitenskapen gjør det klart: Amber Heard har verdens vakreste ansikt

Hvis det ikke skjer, krever de at en ny rettsak.

Juryen avgjorde i forrige måned at Heard må betale 15 millioner dollar i erstatning til «Pirates of the Caribbean»-stjernen etter å ha anklaget ham for vold i nære relasjoner.

Påstanden ble fremsatt i 2018 i Washington Post, som juryen mente var å bakvaske Depp.

Dommeren endret den deretter til $ 10,35 millioner, mens Heard også ble tildelt $ 2 millioner i erstatning etter at en motkrav ble gjort.

I det nye søksmålet argumenterer Elaine Bredehoft for at beløpet som skal betales av Heard er ‘urimelig høyt i rettslige termer, da det ikke er bevis for å støtte dommen’.

I en annen seksjon nevnes det at The Washington Post-artikkelen der Heard sier hun har blitt utsatt for vold i nære relasjoner, ikke nevner Depp ved navn.

"Hørte respektfullt at denne retten annullerer juryens kjennelse til fordel for Depp og mot Heard i sin helhet, avviser klagen eller alternativt beordrer en ny rettssak."

"Hørte videre forespørsler denne retten om å undersøke enhver upassende bruk av jurymedlemmer og iverksette passende tiltak som er berettiget basert på funnene i etterforskningen."

Les også

Kongehus ekspert: Prins Harry har hjemlengsel og er ulykkelig