Nekter å gi opp: Amber Heard anker dommen

03/06/2022 08:21

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Saken mellom Johnny Depp og Amber Heard falt ut onsdag i førstnevntes favør. Amber Heard har dog ikke gitt opp.

Den 58 år gamle Johnny Depp, som er spesielt kjent for sin rolle som Jack Sparrow i ‘Pirates of the Caribbean’-filmene, kunne onsdag kveld dansk tid trekke på smilet.

Her ble det gjort klart at han lyktes i alle sine anklager om ærekrenkelse mot Amber Heard. For dette ble han tildelt en total kompensasjon på $ 15 millioner.

Det gikk ikke like bra for Amber Heard, som blant annet er kjent for sin rolle i ‘Aquaman’, da hun bare lyktes i en av anklagene mot eksmannen. Som et resultat ble hun tildelt $ 2 millioner i erstatning.

At Amber Heard tapte saken onsdag, betyr imidlertid ikke at hun har til hensikt å gi opp. Hun har ikke mye å tape, da betaling av den store kompensasjonen potensielt kan ødelegge henne.

Hun ønsker derfor at hele saken og dommen skal gjennomgås, da hun har til hensikt å anke dommen. Det sier Alafair Hall, Amber Heards talsperson, ifølge The New York Times.

Slik det ser ut nå, er det imidlertid ikke sikkert at hun får anke saken mot Johnny Depp. Hvis hun skal få lov til å gjøre det, er det et krav at hun kan opprette en obligasjon på hele erstatningen, som hun onsdag ble dømt til å betale Johnny Depp.

Etter dommen har det blitt vurdert at Amber Heards formue har tatt en stor vending nedover. Faktisk er det anslått at hun nå har en negativ formue på $ 8 millioner, som er beløpet hun må betale til Depp i løpet av de neste 30 årene.

Sagaen er imidlertid ikke over ennå, for nå har hun valgt at hun vil anke dommen. Sannsynligvis skyldes dette det faktum at hun har et håp om at hun kan gjenopprette sitt rykte og på samme måte unngå å måtte betale de store millionene.

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.