Rob Kardashian: "Hun slo meg med metallstang"

28/04/2022 11:54

Emma

Gossip
Foto: MEGA
Foto: MEGA
Ifølge Rob Kardashian ble han slått gjentatte ganger av Blac Chyna før hun angivelig truet ham med en pistol to ganger.

Det er ikke bare Johnny Depp og Amber Heard som kaster besylnninger til høyre og venstre fortiden.

Kardashian-klanen dukker også opp i retten i disse dager i forbindelse med en oppsiktsvekkende rettssak.

Den berømte familien har blitt saksøkt av Rob Kardashians tidligere forlovede, Blac Chyna, og onsdag var det hans tur til å vitne i saken.

Og her kom det flere alvorlige beskyldninger på bordet. 

Det skriver Page Six.

Ifølge amerikanske medier hevdet 35 år gamle Rob Kardashian at 33 år gamle Blac Chyna var voldelig mot ham gjennom hele forholdet.

I retten ble han avhørt om en bestemt natt tilbake i desember 2016 da Blac Chyna angivelig satte en pistol mot tinningen hans.

Ifølge Rob Kardashian startet kvelden bra, og paret spilte inn flere videoer til sosiale medier, hvor de kastet rundt med 100-dollarsedler.

I løpet av kvelden kom Blac Chyna angivelig i dårlig humør, hvoretter hun ble mer og mer voldelig mot Rob Kardashian.

Ifølge ham truet hun ham angivelig to ganger med pistolen, prøvde å kvele ham med en iPhone-ledning, rev ham og slo ham med en slags metallstang.

– Hun slo meg flere ganger i ansiktet og på ryggen, sa Rob Kardashian til retten onsdag.

Her spurte Blac Chynas advokater senere Rob Kardashian hvorfor han ikke hadde noen merker i ansiktet på en video som ble filmet kort tid etter hendelsen.

"Hun slo meg flere ganger på kroppen med metallstangen, men ikke alle får blåmerker bare fordi noen slår deg," sa Rob Kardashian.

"Det etterlot heller ikke et merke i ansiktet mitt at hun hadde pistolen til tinningen min. Ledningen rundt halsen min, jeg er sikker, etterlot et merke, men nei... Jeg trengte ikke å ta på et plaster etterpå.»

Rob Kardashian anklaget deretter Blac Chyna for å være voldsomt påvirket da den aktuelle hendelsen fant sted 14. Desember 2016.

– Hun hadde tatt kokain og drukket alkohol. Alt jeg har sagt her i retten er noe som har skjedd. Hun prøver bare å få oppmerksomhet med alt dette. Det at jeg ikke hadde noen merker, betyr ikke at det jeg sier ikke er sant.

Ifølge Page Six var Rob Kardashian tydelig irritert under sitt vitnesbyrd og hevet stemmen flere ganger.

Han understreket flere ganger at han kjempet for å få forholdet til Blac Chyna til å fungere, selv om hun ifølge ham var voldelig, fordi de har en datter, fem år gamle Dream, sammen.

BRUTAL STIKKPILLE

Rob Kardashian sendte imidlertid også en brutal stikkpille til ekskjæresten fra vitneboksen:

«Jeg var på mitt livs verste sted da jeg møtte henne. Jeg var ensom og hun hjalp meg, så jeg ga meg selv over til henne, men jeg har aldri elsket henne - selv da jeg fridde til henne.»

Blac Chyna vitnet i retten i forrige uke, hvor hun uttalte at hun truet Rob Kardashian med pistolen "for moro skyld."

- Pistolen var ikke ladd engang. Jeg kunne aldri skyte Rob eller noen andre. Det var en vits, sånn HA HA, du vet..., sa hun.

Blac Chyna har saksøkt Rob Kardashian og hans familie fordi hun mener de har utsatt henne for vold, overgrep, ærekrenkelse og økonomisk tap.

Hun mener blant annet at Kardashian-klanen fikk NBC Universal til å droppe serien ''Rob &Chyna'' i kjølvannet av bruddet, noe som førte til at hun mistet inntekten.

Hun krever 40 millioner dollar i tapte inntekter samt 60 millioner dollar i tapt arbeidsfortjeneste, noe som tilsvarer nesten 800 millioner norske kroner totalt.

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.