Stjernekamp-Adrian om en tøff tid

01/11/2023 08:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: NRK / NTB
Foto: NRK / NTB
Stjernekamp aktuelle Adrian Sellevoll deler ut om tøff tid.

Reality-profil, modell og artist Adrian Sellevoll (25) har denne høsten vært aktuell i den populære musik programet «Stjernekamp» på NRK.  

I et nytt intervju med Se og Hør innrømmer TV-profilen at han har vært gjennom turbulente år fylt med utagerende festing. 

Nå skal han imidlertid ha funnet en ny ro i livet.

– Det er familien min. Den viktigste dama i livet mitt er utvilsomt mamma, men jeg har også alltid hatt et spesielt forhold til morfar. Han er mitt forbilde, utbryter han til bladet.

Han beskriver bestefaren sin som en kul type med mye energi – ganske likt han selv. Hos besteforeldrene kan han puste, samtidig som han får god mat på tallerkenen. 

Helt siden Sellevoll var 15-16 år har han levd et utsvevende festliv, men familien har aldri vært dømmende, deler han åpenhjertig. 

– For mamma har det vært litt verre. Hun har vært bekymret og sovet dårlig de siste årene, men nå er hun trygg på at jeg har det bra, og har fått tilbake nattesøvnen. Det er jeg glad for, sier han.

Fikk en støkk 

Det var en hendelse i fjor som satt en støkk i Sellevoll. 

Han bestemte seg for å nattbade i Bergen. Da han hoppet fra taket skled han og traff kaien med hodet først. 

Sellevoll kom fra hendelsen med livet i behold, men fikk nakkebrudd, kjevebrudd, kragebeinsbrudd og skader over hele kroppen. 

Saken fortsetter etter bildet…

– Jeg har alltid vært litt sjenert. Så har jeg «drukket det vekk», for å være komfortabel. Jeg var mye på by’n og i miljøer der alkohol ble tilbudt hele tiden. Til slutt ble det nok. Det ble for mye. For et halvt år siden tok jeg brått et enkelt valg – og sluttet å drikke på dagen. Det gikk overraskende lett. Man må bare lære seg å si nei, påpeker han. 

Siden den gang har han ikke sett seg tilbake og fremstår i dag som en litt roligere type enn tideligere. 

Sellevoll slo først igjennom som deltaker i «Ex on the Beach» på Discovery Plus, men har siden vært med i både «Farmen Kjendis»«Skal vi danse» og «71° Nord». 

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.