Vil han slutte fred? Kong Charles' ville tilbud til Meghan og Harry

06/03/2023 07:52

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Med en tynt tilslørt trussel om at kong Charles ikke vil ha et forhold til barnebarna Archie og Lilibet, vil kongen kanskje ikke kaste sin yngste sønn og hans familie helt ut av de kongelige kamrene.

Dramaet fortsatte tidligere denne uken i den britiske kongefamilien da det kom frem at kong Charles hadde kastet ut prins Harry og hertuginne Meghan.

Den 74 år gamle britiske monarken kastet ganske enkelt ut hertugen og hertuginnen og ba dem om å forlate sitt britiske hjem Frogmore Cottage, etter at 38 år gamle Harry hadde gitt hele den britiske kongefamilien bruttofilen i sin selvbiografi "The Reserve", utgitt i januar.

Men nå mener The Sunday Telegraph at døren mellom de to stridende partene kanskje ikke er helt lukket likevel.

Med utsikter til at hertugene, som bor i USA, ville ha «ekstremt kompliserte» besøk til Storbritannia uten et hjem og tilhørende sikkerhetstiltak, og at dette trolig også ville påvirke forholdet kong Charles ville ha til barnebarna Archie, 3, og Lilibet, 1, har kongen ombestemt seg, ifølge media.

Kilder sier til britiske medier at kong Charles har gitt en olivengren til Harry og Meghan, og at han har tilbudt dem å bo i en leilighet på Buckingham Palace når de besøker landet.

Det er foreløpig ikke kjent hva Harry og Meghan har sagt om kong Charles' tilbud.