Vitenskapen gjør det klart: Amber Heard har verdens vakreste ansikt

28/06/2022 09:05

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vitenskapen har avslørt noe som Johnny Depp-fans neppe vil være glade for.

De siste månedene har filmstjernene Johnny Depp og Amber Heard vært på alles lepper fordi et spektakulært og bisarrt søksmål mellom dem har pågått i hele seks uker.

Depp endte opp med å vinne søksmålet, men nå har Heard fått en liten 'trøstepremie'.

Ifølge Unilad har vitenskapen slått fast at den kontroversielle filmstjernen faktisk har 'det vakreste ansiktet i verden'. 

Dr Julian De Silva fra Centre for Advanced Facial Cosmetic &Plastic Surgery i London har forklart dette.

Han har brukt avansert ansiktsgjenkjenningsteknologi og den såkalte 'Greek Golden Ratio of Beauty of 1618' vurderingsmetoden, som også bare er kjent med navnet 'phi of 1618'.

Denne metoden vurderer basert på et bredt spekter av parametere hvor vakkert et ansikt er.

De Silva har forklart: "De gamle grekerne oppdaget at metoden finnes overalt i naturen, og i tusenvis av år har det blitt antatt at den inneholder den hemmelige oppskriften på de vakreste ansiktene i verden. [...] Nå med datateknologi kan vi beregne hvordan den brukes på ekte kvinner."

Han har gjort nettopp det på Heard, som scoret imponerende 91,85 prosent av 100.

Ifølge De Silva gjør det henne til innehaveren av det vakreste ansiktet i verden, hvis du ser på det som en helhet.

Teknologien har imidlertid vist at det er tv-personligheten Kim Kardashian som har verdens vakreste øyenbryn, skuespiller Scarlett Johansson som har de vakreste øynene, sangeren Rihanna som har verdens vakreste ansiktsform, modell Emily Ratajkowski som har de vakreste leppene, og modell Kate Moss som har den fineste pannen.

Ved å kombinere Heards nese, Kardashians øyenbryn, Johanssons øyne, Rihannas ansiktsform, Ratajkowskis lepper og Moss' panne, har De Silva klart å skape verdens vakreste ansikt, men det er Heard som har det vakreste virkelige ansiktet.

 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.