Mor viser enkelt triks for å få ut flis - innlegget hennes er nå delt nesten 90.000 ganger

23/10/2017 21:33

Anniken Hauge

Helse
Aldri mer gråting, blod eller infiserte sår.

Du husker kanskje følelsen fra du var barn da du klatret i trær eller løp ute på terrassen - helt bekymringsløs og blid - frem til gleden fikk en brått slutt fordi du fikk en real flis i fingeren eller tåen.

Da var de frem med pinsett og kanskje til og med en nål, for å pirke og lirke frem flisa.

En britisk småbarnsmamma ha nå funnet et genialt alternativ til å fjerne flis, som er både smertefritt og raskt, og alt du trenger er en sprøyte uten nål som finnes på apoteket, melder The Sun.

Foreldre verden over elsker den enkle men geniale løsningen som moren postet i et innlegg på Facebook for et par dager siden.

Alt du trenger er som sagt en sprøyte uten nål, som kan kjøpes relativt rimelig på de fleste apotek rundt om i landet. Du må selvfølgelig først forsikre deg om at sprøyten er helt ren, understreker moren.
 
Deretter holder du tuppen av sprøyten så nærme flisen som mulig - helst helt inntil huden - og så drar du opp sprøyten. Vips, flisen er sannsynligvis ute på første forsøk, helt smertefritt.

Siden innlegget ble postet på Facebook, har det blitt delt nesten 90.000 ganger og fått 26.000 reaksjoner - foreldre ser altså ut til å digge ideen hennes.

Les også: Gravid kvinne oppdaget at kjærsten var utro - så bestemte hun seg for å møte elskerinnen