Slottet: Mette-Marit har krystallsyke

23/11/2017 17:30

Anniken Hauge

Innland
Kronprinsesse Mette-Marit får behandling for krystallsyke, og avlyser planlagt besøk til Tromsø, opplyser Slottet.

Slottet sendte torsdag ut en pressemelding om at Kronprinsesse Mette-Marit har fått krystallsyke, og hennes planlagte besøk blir derfor avlyst noen dager.

- Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen får behandling for krystallsyke. Kronprinsessen er i bedring, men etter råd fra legen reiser Kronprinsessen ikke til Tromsø i dag. Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen vil derfor gjennomføre Gjestebudet alene, heter det blant annet i pressemeldingen.

Kronprinsparet skulle egentlig reist sammen til Tromsø for å delta på et såkalt gjestebud i samarbeid med Kirkens Bymisjon. Kronprins Haakon gjennomfører derfor besøket alene, opplyser Slottet. 

Kronprins Haakon forsikrer torsdag ettermiddag at det står bra til med kronprinsessen.

- Det går bra, altså. Men hun trenger noen dager til å komme seg, sier han til NRK.

Ifølge Slottet planlegger Kronprinsessen å gjenoppta sine offisielle plikter søndag 26. november.

 


 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.