Slottet: Mette-Marit har krystallsyke

23/11/2017

Anniken Hauge

Innland
Kronprinsesse Mette-Marit får behandling for krystallsyke, og avlyser planlagt besøk til Tromsø, opplyser Slottet.

Slottet sendte torsdag ut en pressemelding om at Kronprinsesse Mette-Marit har fått krystallsyke, og hennes planlagte besøk blir derfor avlyst noen dager.

- Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen får behandling for krystallsyke. Kronprinsessen er i bedring, men etter råd fra legen reiser Kronprinsessen ikke til Tromsø i dag. Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen vil derfor gjennomføre Gjestebudet alene, heter det blant annet i pressemeldingen.

Kronprinsparet skulle egentlig reist sammen til Tromsø for å delta på et såkalt gjestebud i samarbeid med Kirkens Bymisjon. Kronprins Haakon gjennomfører derfor besøket alene, opplyser Slottet. 

Kronprins Haakon forsikrer torsdag ettermiddag at det står bra til med kronprinsessen.

- Det går bra, altså. Men hun trenger noen dager til å komme seg, sier han til NRK.

Ifølge Slottet planlegger Kronprinsessen å gjenoppta sine offisielle plikter søndag 26. november.

 


 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.