6 stjernetegn som ALDRI bør flytte sammen

26/04/2024 19:26

redaktion

Livsstil
Det er ikke alle som har problemer med å bo under samme tak. Men disse seks stjernetegnene bør under ingen omstendigheter flytte sammen.

Det er alltid hyggelig å flytte sammen med kjæresten sin for første gang.

Det er tydelig å se hvordan venner strømmer til for å hjelpe, og det nye paret skal finne ut om det blir plass til de massive høyttalerne fra Geneva, og om kontoret skal gjøres om et til walk-in closet.

Den formen for små gnissninger vil det alltid være i ethvert forhold når et par flytter sammen, men det er slett ikke tilfellet for disse seks stjernetegnene, som ganske enkelt ALDRI bør flytte sammen.

Skorpionen (23. oktober - 24. november) og tvillingen (21. mai – 20. juni)
Det er virkelig en ikke en god idé for en tvilling og en skorpion å flytte under samme tak, og det skyldes ganske enkelt at de to stjernetegnene har vidt forskjellige personligheter som har vanskeligheter med å møtes på midten.

Tvillingen er ekstremt sosial og kan snakke ørene dine av. De elsker sladder og sosialt samvær som skapes når man har slibrige hemmeligheter å dele.

Men slik har ikke skorpionen det. Skorpionene elsker også andre menneskers hemmeligheter, men når tvillingen bretter ut om andres ulykke, vil det automatisk føre til at skorpionen ikke kan stole på partneren sin lengere.

Skorpionen krever altså tillit og at de kan stole på hverandre under under samme tak. I løpet av tiden under samme tak vil tvillingen bli frustrert over skorpionens manglende tillit og store behov for privatliv. 

Krepsen (21. juni - 22. juli) og væren (21. mars - 19. april) 
Kombinasjonen av en vær og en kreps er rett og slett en altfor stor følelsesmessig bombe, som er i konstant fare for å eksplodere.

Væren med sitt store temperament er klar til å takle alle utfordringer, og gå i klinsj med andre mennesker som tråkker dem på tærne, hver eneste morgen.

Krepsen er derimot mye mer følsom, og har behov for å bli holdt rundt og beskyttet, og liker at partneren kan være et skjold mot livets store utfordringer.

Da vil væren føle at krepsen krever for mye tid og omsorg, som drar væren ned i søla. Krepsen vil derimot føle at væren overkjører den, og er likegyldig til de følelsene og problemene krepsen har. 

De er derfor en utrolig dårligt match under samme tak.

Fiskene (19. februar - 20. mars) og jomfruen (23. august – 22. september)
På papiret er fisken og jomfruen en god match. De motsatte stjernetegnene har hver for seg styrker som den andre mangler. 

Jomfruen er praktisk anlagt, logisk og veldig detaljorientert, mens fiskene er litt løsere i fatningen og ikke får betalt regningene i tide, kommer oftere for sent og glemmer å ta seg av huslige plikter.

Jomfruen blir derfor fort lei av å leke mor og barnevakt for den konstant flyvende og distré fisken, som ikke endrer seg.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.