Han setter en skål med vann og sitron i mikrobølgeovnen: Se magien skje

05/08/2023 14:30

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En bolle med vann og sitron kan gjøre underverker i mikrobølgeovnen din.

Mikrobølgeovnen er et uunnværlig hjelpemiddel i de fleste kjøkken, men det kan også være et av de vanskeligste apparatene å rengjøre. Det er imidlertid ikke nødvendig å bruke kjemiske rengjøringsmidler for å få mikrobølgeovnen din til å skinne som ny.

Med noen få naturlige midler og en enkel metode kan du enkelt og effektivt fjerne smuss og lukt fra mikrobølgeovnen din.

En av de mest populære metodene for rengjøring av mikrobølgeovnen er å bruke vann og sitron. Start med å skjære en sitron i to og legg dem i en bolle med vann.

Sett bollen i mikrobølgeovnen og varm den i noen minutter til vannet begynner å dampe. Dampen fra sitronvannet vil bidra til å myke opp smuss og tørkede matrester som sitter fast på innsiden av mikrobølgeovnen.

Dette gjør at skitten enkelt kan tørkes av med en klut.

Når oppvarmingen er fullført, vær forsiktig når du åpner ovnen da bollen og dampen kan være varme. Det beste med denne rengjøringsmetoden er at den er trygg, effektiv og helt naturlig.

Ikke bare tilfører sitronen en behagelig duft, men dens antibakterielle egenskaper bidrar også til å drepe skadelige bakterier og mikroorganismer som kan gjemme seg i mikrobølgeovnen.

Du kan se det flotte resultatet i videoen under: