Hvilken side av sengen sover du på? Dette sier det om deg

16/01/2024 10:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dette sier det om din personlighet.

De fleste av oss har en fast side i sengen, enten vi sover alene eller sammen med en partner.

Det er sannsynligvis noe du egentlig aldri har tenkt så mye på, og det blir først virkelig et problem hvis du tilfeldigvis møter en partner som favoriserer den samme siden som deg.

Faktisk hevder madrassmerket Simba, som du kan anta er ganske autoritativt på området, at siden du velger å sove på faktisk kan avsløre noe om din personlighet.

Det skriver LADbible.

Venstre side

Ifølge Simba er de som velger å sove på venstre side ofte mer blide. I tillegg mener de at disse personene er roligere enn de som velger høyre side, og at de er flinkere til å håndtere krisesituasjoner og generelt tryggere.

Personer på venstresiden har også høyere grad av arbeidsglede og er bedre i stand til å håndtere en stressende arbeidshverdag.

Høyre side

De som sover på høyre side har en tendens til å tjene mer penger. I tillegg gjør deres litt mindre optimistiske syn på livet også at de er ganske jordnære og vanligvis forberedt på enhver tenkelig situasjon.

Ifølge Simba krangler opptil 10 prosent av alle par om sin side av sengen. Hvis dette høres ut som deg, er det noen gode nyheter ettersom vaner og rutiner er viktigere enn den 'riktige' siden av sengen.

Når vi først velger en side – selv om det ikke er den vi opprinnelig ønsket – har vi en tendens til å holde oss til den ettersom vi raskt blir vant til den.