Kvinne deler genialt triks for å fjerne kalk og smuss fra dusjhodet

12/01/2024 05:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det uvanlige trikset involverer bare to husholdningsartikler.

Det er nok av husarbeid som fyller oss med redsel, men når det kommer til rengjøring av badet, kan det være en skremmende oppgave å få dusjen til å skinne.

Ikke bare er rengjøringsentusiaster besatt av å finne den perfekte måten å vaske stripefrie glassdusjdører eller skrubbekraner for å skinne, men selve dusjhodet kan vise seg å være veldig vanskelig ettersom oppbygging av kalk kan påvirke måten, vannet ditt renner videre.

Hvis du har lagt merke til at vanntrykket ditt virker mye svakere, eller at det spruter i alle mulige tilfeldige retninger når du slår det på, er det en ganske god sjanse for at det er på tide å rengjøre dusjhodet.

En kvinne har avslørt et uvanlig triks for å enkelt fjerne den irriterende kalken og annet smuss som samler seg rundt apparatet, og resultatene er super tilfredsstillende.

Ifølge Mirror oppdaget kvinnen trikset på TikTok. Kvinnen forklarer hvordan hun tok en plastpose og fylte den med litt klar eddik og deretter festet den til dusjhodet.

Hun la deretter posen med eddik på dusjhodet over natten og avslørte resultatene om morgenen.

Den rengjøringskyndige TikToker delte deretter en oppfølgingsvideo som avslører resultatene etter å ha holdt posen på i omtrent 12 timer. Resultatet ble helt fantastisk.

Alt skitten lå i posen og dusjhodet var som nytt, så det er bare å sette i gang selv.