Mannen sprayer dette rengjøringsmidlet på den frosne bildøren sin: Kort tid etter skjer magien

19/10/2023 21:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ikke mer kokende vann og voldsom armstyrke. Bare gå inn i vaskeskapet.

Vinteren bringer ofte vakre snølandskap, men også de iskalde utfordringene med frosne bildører som gjør morgener til en skikkelig kamp. Men frykt ikke, for her er det ultimate trikset for å overvinne kulden og åpne dørene med letthet.

Står du overfor en nådeløs, frossen bildør om morgenen som nekter å rikke? Frykt ikke, frelsen er for hånden, eller rettere sagt, i en enkel sprayflaske.

Alt du trenger er vindusvask og isopropylalkohol. Bland disse to kraftige ingrediensene, og du får den ultimate oppskriften for å bekjempe frosne dører.

Slik gjør du:

Ta en sprayflaske og fyll den med vindusvask og isopropylalkohol. Husk å sette munnstykket på sprayflasken til en strøm i stedet for en tåke. Nå er du klar for handling.

Start på toppen av dørkarmen eller vinduskanten og spray den magiske blandingen rundt karmen. Fortsett til døren eller vinduet begynner å gi etter og la løsningen gjøre jobben sin.

Denne enkle, men geniale metoden vil spare deg for frustrasjonen og bryet med frosne dører.

Så neste gang kulden rammer bilen din, er du klar til å tine isen og kjøre av gårde som en ekte vinterkriger.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.