Michaels hjemmelaget sneglefelle koster under en krone å lage - utrydder seglene på rekordtid

20/07/2020 12:21

Emma

Livsstil
Michael Petersens oppskrift på å drepe brunsegler er både enkel og billig. For bare 32 øre kan du lage din egen felle som raskt utrydder 25-50 slimete stykker.

Internett fosser av kreative metoder til alt, denne gangen er det en metode som fjerner brunsnegler. Michael Petersen fra Skovlunde i Danmark, kan ha funnet den billigste og mest effektive løsningen av dem alle. 

I et innlegg på Facebook, som har fått tusenvis av likes på få dager, deler han oppskriften på det smarte trikset.

«Hjemmelaget sneglefelle. Veldig effektiv. Den har ligget der i maks 20 minutter. Den inneholder en blanding av 1 liter vann, 25 g spray malt og 3 cl alkohol (blandingen er nok til 4-5 feller). Husk å bruke hansker når du plukker opp fellen, fordi snegleslimet inneholder e-coli bakterier og du kan bli ganske syk av den dritten» Skriver Michael Petersen i det populære innlegget. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

Michael Petersens sneglefelle er laget av en melkekartong

Michael sier til Dagens.dk at han kom på den smarte løsningen etter at han hadde bestilt noen dyre sneglefeller på nettet. 

«Jeg har et stort problem med disse sneglene, både i fjor og i år. Så jeg kjøpte noen sneglefeller på nettet og da jeg så dem syntes jeg det var veldig smart, men veldig dyrt.» 

«Da så jeg på husholdningsavfallet mitt og oppdaget en tom melkekartong, som bare skulle kastes. Jeg prøvde det ut og fant ut at den hjemmelagde fellen var minst like effektiv og mye billigere» sier Michael til Dagens.dk

Han vurderer at hver felle kan ta ca 25-50 snegler på et par døgn, hver felle kostet 32 øre å lage. 

sneglefælde

«Når fellen er full tar jeg på meg et par hansker, skrur lokket på melkekartongen og kaster den ut» forteller han

Michael skriver i innlegget på facebook at ‘flere har kommentert dyre tiske aspekt ved en slik sneglefelle’.

«Vi ønsker ikke å bruke gift i hagen vår, da det skader pinnsvin, hunder, katter og andre små dyr. Denne blandingen er giftfri. Det tiltrekker bare snegler til fellen. Et alternativ som flere antyder, er å samle snegler sammen med en tang og skjære dem over eller helle kokende vann over. Det har også vært vår tilnærming i det siste, men mengden snegler i hagen vår er så stor at vi kan bruke flere timer hver kveld og morgen. Det er grunnen til at vi bruker disse sneglefellene, da vi tror det er en løsning vi kan stå inne for». Svarer han til Dagens.dk

Se innlegget nedenfor

For flere lignende nyheter besøk våres hjemmeside her

Her er flere enkle og billige løsninger

Chili Con Carne – En flott rett hvis du liker chilimat som er lett og koster lite. Chili con carne høres meksikansk ut, men er opprinnelig fra delstaten Texas i Amerika. 

Gammeldagse pannekaker – Hvem sier nei til hjemmelagde pannekaker med syltetøy eller sukker? Denne oppskriften på gammeldagse er en sikker hit hos både store og små. 

Omelett – Ekte gammeldags omelett med det hele. Denne klassiske retten serveres på rugbrød med bacon, tomat og gressløk på toppen. 

Mojito – Her er oppskriften på den deiligste sommerdrikken. Mojito består av mynte, vanlig sirup eller rørsukker, hvit rum, limesaft, vann med kullsyre og knust is. Denne klassiske oppskriften er rask å lage og alltid fantastisk forfriskende! 

Hard kokt egg – Hvordan lage det perfekte hardkokte egget. Her finner du alle koketider på hardkokt egg, smilene egg og bløtt kokt egg. I tillegg et litte triks for hvordan du kan forhindre at eggene dine sprekker i kjelen mens de koker, og hvordan du raskt kan skrelle egget når det er ferdig.