Reiseekspert advarer: «Drikk aldri vann» på et fly

29/04/2024 16:54

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Reiseekspert mener at man bør holde seg unna vann på et fly med mindre det er flaskevann.

Å sette seg på et fly for å reise utenlands kan være stressende.

Du må sørge for å sjekke inn på nett, bagasjen må ikke veie for mye og du må klare deg hele veien før porten stenger.

Men når du først er i setet ditt – enten det er et luksuriøst business class sete eller trangt økonomiklasse – er det på tide å slappe av.

Du er nesten ved destinasjonen og klar til å nyte turen.

Reiseekspert og Air Advisor-grunnlegger Anton Radchenko sier at det er én ting han aldri ville gjort når han flyr.

Går du imot hans råd, risikerer du å bli syk og ødelegge hele ferien. Han hevder at å bryte regelen hans kan bety å innta et virus eller en bakterie som forårsaker sykdom.

Han hevder at det verste du kan gjøre før du ankommer reisemålet ditt er å drikke vann fra springen på et fly, og sier at han alltid unngår drikkene de serverer som bruker vann fra springen. For eksempel te og kaffe.

"Vannforsyningssystemene i fly blir sjelden rengjort. Så når du ber om et glass vann fra springen, en varm sjokolade eller en kopp te, drikker du potensielt fra skitne rør." sier reiseeksperten til det britiske mediet Daily Star.

Reiseeksperten anbefaler at man i stedet kjøper drikkevarer som er 'pakket' på forhånd, det vil si brus eller vann på flasker.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.