Etter akutt sykehusinnleggelse: Nå bryter Kardashian stillheten

08/09/2023 20:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den eldste Kardashian-søsteren kommer nå med en oppdatering.

Kourtney Kardashian er hjemme igjen etter en tur til sykehuset. På fredag ​​utsatte Travis Barkers band Blink-182 flere av sine europeiske turnédatoer slik at trommeslageren kunne ta seg av en "hastende familiesak".

Nå forteller en kilde til PEOPLE at Kourtney nå er hjemme med barna sine, og legger til: "Hun har det bedre. Hun er også glad for å ha Travis hjemme."

Travis' band bekreftet fredagens permitteringsnyheter i en melding på Instagram-kontoen deres.

"På grunn av en presserende familiesak, har Travis måttet reise hjem. Showene i Glasgow, Belfast og Dublin vil bli utsatt. Mer informasjon om hans retur til Europa og omlagte datoer vil bli gitt så snart de er tilgjengelige," het det i en pressemeldingen på et innlegg på Blink-182s Instagram-historie.

Travis er allerede far til tre: sønnen Landon, 19, datteren Alabama, 17, og stedatteren Atiana, 24. Kourtney deler sine tre barn - sønnene Reign Aston (8) og Mason Dash (13) og datteren Penelope Scotland (11) - med ekskjæresten Scott Disick.

Oppdateringer om Kourtneys graviditet har jevnlig blitt delt på sosiale medier av både realitystjernen og ektemannen siden hun i juni kunngjorde at hun ventet barn med Travis.

På Instagram delte Kourtney nylig et langt innlegg på Instagramen sin, der hun forteller at hun har fått en fosteroperasjon.

"Jeg vil være evig takknemlig overfor mine utrolige leger for å ha reddet livet til babyen vår. Jeg er evig takknemlig for mannen min som hastet fra turneen for å være med meg på sykehuset og ta vare på meg etterpå, min klippe. Og til mamma, takk du for at du holder meg i hånden gjennom dette», skriver hun i innlegget og fortsetter.

"Som en som har hatt tre veldig lette svangerskap, var jeg ikke forberedt på frykten for å bli hastet inn i en akutt fosteroperasjon. Jeg tror ikke noen som ikke har vært gjennom en lignende situasjon kan forstå den følelsen av frykt. Jeg har en helt ny forståelse og respekt for mødrene som har måttet kjempe for babyene sine mens de var gravide.»

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.