Etter mistanke ble overvåkningskameraer satt opp: Så ble den mørke hemmeligheten avslørt

04/09/2023 13:30

Emma

Nyheter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Bøndene hadde en sterk mistanke om at noe var veldig galt.

Å filme noen uten at de vet det, kan være en ganske risikabel beslutning. Men i dette tilfellet skal det vise seg å være en god idé.

I nattens mulm og mørke snek Liam Brown seg inn på en gård i Burton, nær Christchurch, Dorset, for å begå den grufulle handlingen.

Via gårdens nye overvåkingssystem ble han tatt på fersken av bøndene, som skyndte seg til åstedet for å hente ham.

25 år gamle Liam Brown ble tatt for å ha sex med en ku.

En DNA-prøve tatt fra en kalv viste at «samleie» hadde funnet sted 12.juni 2022.

Det skriver blant andre Daily Mail.

I Poole Magistrates Court hulket Liam Brown da han erklærte seg skyldig i seksuell penetrasjon med et levende dyr og forårsaket unødvendig lidelse for et beskyttet dyr.

Aktor Charles Nightingale sa at gården hadde installert alarmer og overvåkingssystemer da de ble bekymret for velferden til sine unge husdyr.

Han sa at bøndene visste om Liam Brown fordi medlemmer av familien hans tidligere hadde jobbet på gården.

Retten sa at Liam Brown ikke hadde noen tidligere domfellelser og ikke hadde kommet tilbake til gården siden hendelsen.

Forsvarsadvokat Harry Price-Smith var enig i at saken skulle prøves i Høyesterett. Straffeutmålingen faller 22. September.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.