Forferdelig tragedie i norsk ferieparadis: To lik skylt i land

09/09/2023 11:30

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Begge kroppene er menn.

Søket etter den savnede yachten 'Makan Angin' fortsetter, og redningsteam og helikoptre finkjemmer området Porto Cristo i dag etter å ha mottatt flere rapporter om et annet lik som flyter i vannet.

Et lik ble funnet mandag, men er fortsatt ikke identifisert.

Mandag ettermiddag kom det nye meldinger om mulig annen kropp i sjøen, men tøffe forhold på sjøen gjorde situasjonen vanskelig.

Nå jobbes det med å lokalisere det andre liket.

Tidlig på ettermiddagen klarte Guardia Civil å hente ut det andre liket fra kysten utenfor Manacor.

Folk fra Special Group of Underwater Activities (GEAS) har hentet ut liket fra vannet nær Cala Mendia og Cala Anguila.

Det skriver MallorcaDailyBulletin.

Hva som skjedde med liket som dukket opp forrige mandag i samme område, vil DNA-tester kunne avklare - blant annet om det er de to besetningsmedlemmene på seilbåten som forsvant i Menorcakanalen, eller andre personer

De to likene som ble funnet var begge menn.

Når det gjelder det første liket, ble den første meldingen mottatt søndag ettermiddag, og liket ble ikke funnet før mandag. Det er ennå ikke bekreftet om det er et av besetningsmedlemmene på seilbåten, da liket er i svært dårlig forfatning og identifisering vil ta tid.

Ifølge Guardia Civil ble levningene sendt til Forensic Anatomical Institute, og de vil forsøke å identifisere den avdøde ved hjelp av DNA-testing.

Medlemmer av Special Group of Underwater Activities (GEAS) og et Guardia Civil-helikopter vil delta i operasjonen, samt Maritime Safety Agency. Søket vil fortsette langs hele østkysten fra Capdepera til Ses Salines, selv om voldsomme bølger kompliserer oppgaven.

De to besetningsmedlemmene på yachten som forsvant, en tysk far og sønn på 50 og 19 år, forlot Cala Galdana (Menorca) i slutten av august for Cala d'Or (Mallorca). Klokken 18.30 samme dag kom meldingen om at kontakten med seilbåten var brutt klokken 10.00.