I September skjer det: Nytt i Ikea-butikker over hele landet

Foto: Shutterstock.com.

Den nye kolleksjonen er laget som en oppfordring til å huske ens personlighet i hjemmet - og være stolt av den.

I september lander en ny fargerik kolleksjon på hyllene på Ikea.

’KARISMATISK’ er et samarbeid mellom Ikea og den ikoniske britiske trykk- og tekstildesigneren Zandra Rhodes. Kolleksjonen består av sterke farger, snodige trykk og designs.

Les også

Den danske håndball raketten skifter klubb

"Ikke bry deg om hva noen andre tror" - det er mottoet som Zandra Rhodes lever etter. Derfor er den nye kolleksjonen også laget som en oppfordring til å huske personligheten din i hjemme ditt - og være stolt av den. Det handler om å uttrykke hvem du er gjennom farger, trykk og interessante gjenstander i hjemmet, står det i en pressemelding fra Ikea.

Kolleksjonen består av 26 produkter, som er laget av 80 prosent resirkulert polyester. Samlingen inneholder blant annet en nytolkning av den ikoniske IKEA-posen FRAKTA, som har blitt forvandlet til en rosa, ruffle, "look at me" -modellen. Glem "more is less", fordi Zandra Rhodes samling er akkurat det motsatte.

"Jeg er sikker på at det blir morsomt å leve med alle disse tingene - det vil gjøre livet ditt hjemme enda bedre," sier Zandra Rhodes om samlingen.

Iøynefallende trykk og farger gjentas gjennom hele kolleksjonen, som består av alt fra puter, tepper og pledd til lampeskjermer og speil. Alle design har et praktisk formål og kan brukes i hjemmet på mange forskjellige måter.

Samlingen er tilgjengelig i varehus og online fra 1. September 2021.

Les også

Sikkerhetsstyrelsen advarer: Kan være en fare for småbarn