Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett: Dette bruker de 300 000 kr på hver måned

08/02/2023 09:23

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det fremtidige paret skulle opprinnelig bo sammen i det luksuriøse Beverly Hills, California, men det ser ut til at planene er endret.

Den massive boligen kjøpt av Verrett ble antatt å være en utleieeiendom som nå er solgt. Huset, som blant annet besto av ni bad og syv soverom, skal ha vært dyrt. Det skriver SeogHør.

Verrett annonserte selv på sosiale medier at han er ansvarlig for alle utgifter som påløper med huset.

- Jeg har skaffet meg et hjem for Märtha og barna. De trenger ikke å betale for noen ting, jeg tar meg av alt. Huset jeg hadde før, var ikke stort nok til å huse meg og familien, men nå har jeg et hus hvor alle har sine egne rom.

Etter det Se og Hør erfarer kostet leiligheten opp mot 300.000 kroner i måneden, et enormt beløp som tilsvarer en hel årslønn for mange.

Verrett bodde i Beverly Hills i hele 15 måneder før han skal ha solgt huset før jul. Hvor sjamanen bor er foreløpig ukjent.

Les hele saken på Se og Hør Pluss her.

Verrett er ikke fremmed for å bruke store summer på ulike ting.

Forlovelsesringen han ga prinsessen var heller ikke billig.

I midten av ringen står en smaragd, som ifølge gemmolog og leder av Bugge & Authen gullsmedbutikk i Fredrikstad, Remy Bugge sier at det er en svært kostbar edelsten.

- Det er enorm prisforskjell på smaragder. Ved første øyekast ser den ut til å være lys, men det kan også ha noe med kvaliteten på bildet og sollys å gjøre. Det er helt sikkert diamanter rundt, og de er ganske store til å være sidesteiner. Jeg tipper de er rundt 2-4 karat, har han tidligere uttalt.