David tok seg en drink før flyet til Italia: Våknet et helt annet sted

12/05/2023 19:50

Emma Sletta

Reiser
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
David forventet å våkne opp i solfylte Italia, men endte i stedet opp et helt annet sted.

En mann som faktisk var på vei til Italia endte opp med å våkne opp på et helt annet sted.

I stedet for å nyte solstrålene i Boot Country i sør, våknet han opp på feil side av gitteret i et britisk fengsel.

David Ballantyne hadde angivelig fått seg "et par vodkaer" mens han ventet på flyet til Sorrento fra Birmingham flyplass.

Ventetiden må ha vært lang, for David klarte å bli skikkelig full. Som et resultat ble han "aggressiv" mot personalet, noe som førte til et savnet fly.

Han klarte å finne transport vekk fra flyplassen, men neppe det han forventet. Den 55 år gamle David havnet bak i en politibil, skriver Daily Star.

Ifølge Birmingham Live bestemte politiet seg for å arrestere David etter at han kalte en politimann et ikke så hyggelig skjellsord. I tillegg hadde han også truet en annen offiser med slag.

Den 55 år gamle mannen er nå ilagt en bot på 200 pund (cirka 1.700 kroner), og er dømt til å betale erstatning på 80 pund (cirka 680 kroner) og saksomkostninger på 50 pund (cirka 430 kroner).

Hendelsen fant sted 21. april, som David har erkjent. I retten forklarte han at dette skjedde som følge av at medisinene hans ikke harmonerte godt med alkoholen.

Han innrømmet å ha vært full og oppført seg uanstendig på et offentlig sted under onsdagens høring i Birmingham Magistrates' Court.

– Han fortsatte å banne og være voldelig, og derfor ble han ført ut av gate 47 og plassert i en politibil, noe som avsluttet forsøket på å dra på ferie, sa dommer David Wain.

– Flyplasser er spesielt utsatte steder å være. De er fylt med familier som skal på ferie.

– Noen kan være redde for å fly, og det siste de trenger er noen som er fulle og voldelige. Du hindret også politiet i å gjøre det de skal gjøre.

David, som har bestemt seg for ikke å ha advokat i retten, erklærte seg skyldig. Det gjorde han også klart i sitt svar til dommeren.

– Det beklager jeg. Da jeg kom inn i salongen, fikk jeg et par smørbrød og et par vodkaer. Jeg skulle ikke ha blant mine medisiner med alkohol. Jeg havnet på en celle uten å huske noe, sier han.

– Jeg er veldig lei meg. Jeg har ikke vært i trøbbel på mange år. Jeg angrer på det som skjedde, og jeg ba alle om unnskyldning.

Til tross for at han måtte tilbringe en natt i en celle, reiste David likevel til Italia dagen etter.