3 kinky triks: Slik får du en kvinne til å komme flere ganger

Det er ikke umulig å gi kjæresten din enda en orgasme, selv om hun allerede har nådd klimaks. Her er tre tips som får henne nærmere orgasme nummer to.

Det kan kanskje føles litt uoverkommelig noen ganger, men det er faktisk ikke umulig å gå en kvinne flere orgasmer.

Det viser et studie foretatt av Indiana University i samarbeid med OMGYES – en undervisningsside om seksualitet.

Det skriver Men’s Health.

Som en del av studiet svarte 1.055 kvinder i alle aldersgrupper på en rekke detaljerte spørsmål om hva de likte i senga.

Forskerne fant i den forbindelse frem til at 47 prosent av kvinnene skal ha opplevd å få mer enn én orgasme under samleie med kjæresten.

Forskerne bak studiet så også nærmere på hvordan kvinnene hadde oppnådd klimaks nummer to. De følgende tre teknikkene skal være de mest populære hos kvinner når de allerede hadde fått én orgasme.

Fortsett på samme måte.
Hvorfor endre noe når alt fungerer som det skal? Rundt 34 prosent av de kvinnelige deltakerne ga uttrykk for atd e foretrakk samme type simuli etter de hadde fått sin første orgasme. Ifølge Debby Herbenick, som er hovedforfatter bak studiet, betyr det at du skal ta på henne på det samme stedet og med samme rytme.

De fleste av kvinnene foretrakk å bli stimulert direkte på klitoris, mens 45 prosent foretrakk berøring ved siden av eller nedenfor klitoris. 64 prosent likte berøring som gikk opp og ned, mens 52 prosent likte bedre bevegelser i sirkler.

Noen kvinner er for følsomme til at de vil berøres igjen samme sted når de akkurat har fått en orgasme. Hvis det er tilfellet, bør du prøve en av de andre metodene. 

Bygg opp intensiteten.
Litt over halvdelen av kvinnene - 53 prosent av de som hadde oppnådd flere orgasmer - likte best når kjærsten tok et skritt tilbake til tidligere berøringer, slik at de kunne gjenoppbygge intensiteten mot enda en orgasme.

Hun har kanskje behov for en kort pause fra den berøringen som fikk henne til å komme, eller bare at du setter ned intensiteten litt. I så fall kan du sette ned tempoet på berøringen etter hun har kommet, og deretter sette den opp igjen. Debby Herbenick anbefaler at man fokuserer på det samme området og den samme rytmen, før kaster seg ut i noe nytt. 

Prøv noe nytt.
Det er noen kvinner som helt vil prøve noe annet når målet er orgasme nummer to. Rundt 33 prosent av de kvinnelige respondentenede foretrakk nemlig variasjon når det kom til runde to. Hvis hun for eksempel oppnådde første klimaks med sirkulerende beveglser, kan du prøve deg frem ved å bevege deg litt rundt klitoris uten å direkte ta på den.

Det kan også være stikk motsatt - hvis hun fikk sin første orgasme ved mild berøring, vil hun kanskje foretrekke at du er mer intens runde to. Du kan også vurdere å endre berøringen ved å bruke tunga eller et sexleketøy istedet for fingrene dine.